Verčeras u kuću Kozdžuogluovih stiže poziv na sud, a Asi je na rubu živčanog sloma i izmiješanih osjećaja.

85.epizoda - ponedjeljak 9. svibnja
Suhejla dijeli neudanim djevojkama sapune te se raspituje o Asi i Asji. Djevojke joj kažu kako Asjinog oca nikog nije vidio. U taj tren Fatma prekine Suhejlu te joj kaže kako nema pravo govoriti o Asi. Demir susreće Asju na rijeci. Asja mu kaže kako su oni sada najbolji prijatelji te da mu može reći tajnu. Asjina tajna je da njezin tata živi na moru te da mu ona stalno šalje pisma. Asja želi ići gledati ptice s prijateljima te tamo susreće Hajdara. Suhejla kaže Demiru kako je napravila DNK test te dobila rezultate. Demir se konačno susreće oči u oči s Asi. Asi mu kaže istinu kako je prije pet godina saznala da je trudna te da je Asja njegova kćerka.

86.epizoda - utorak 10. svibnja
Asja kaže djedu da idu gledati ptice. Dječaci kažu kako želi da i Elif ide s njima. Ihsan se slaže s tim da Asja nosi Demirovo prezime. Asi i Demir odluče razgovarati o Asji. Demira zanima sve o Asji. Hajdar ispriča Asji priču o Melek. Asja se uznemiri zbog priče o Melek. Demir kaže Asi da želi provoditi vrijeme s Asjom. Suhejla prvi put vidi Asju. Suhejla pozove Asju da se dođe igrati na njenu farmu. Asja kaže Demiru da se možda njen otac neće pojaviti. Asja ga zamoli da bace pismo u more. Aslan ispriča Asi što je Hajdar ispričao Asji.

87.epizoda - srijeda 11. svibnja
Demir i Asi se ponovo posvađaju. Asi mu predbaci što ju je ostavio. Demir joj kaže da je propustio sve u Asjinom djetinjstvu. Asi kaže Demir da nikada nije shvatio kako je bio voljen. Asi mu kaže kako su njih dvoje stranci. Demir joj kaže kako ga neće moći odvojiti od Asje. Asja je u sapunu pronašla zlatnik. Demir upozori oca da Asji ne spominje tužne stvari iz prošlosti. Asi je pobjegla s Asjom. Shvativši da je odvojen od svoje kćeri, Demir je izvan sebe od bijesa. Asi se prestrašila da bi mogla izgubiti kćer i bježi u Siriju. Demir bijesan dolazi na vrata obitelji Kozdžuoglu. Svađa između dviju obitelji sve se više zaoštrava. Ihsan čak i ne zna gdje mu je kći.

88.epizoda - četvrtak 12. svibnja
Kerim sa Zaferom slijedi Defne i nađu Asin trag. Asi planira pobjeći još dalje. Ali Asja se želi što prije vratiti kući i čekati očev povratak. Asja kaže da se ne želi igrati s drugom djecom zato što ih ne razumije. Iako Demir doznaje gdje se one skrivaju, ne može doći do njih. U kuću Kozdžuogluovih stiže poziv na sud. Asi je na rubu živaca i izmiješanih osjećaja.