Ne propustite posljednju ovotjednu epizodu u kojoj Asi pogrešno protumači takvo Demirovo ponašanje. Kap koja prelijeva čašu njegov je odlazak u Istanbul, s liječnicom Indži!

Ponedjeljak 6. lipnja
Demir bi trebao započeti s kemoterapijom, ali on ne odlazi u Istanbul, nego ostaje pokraj svoje kćeri i svoje ljubavi. Želi se držati podalje od Asi, ali ga srce svaki put dovede natrag k njoj. Asi ne može shvatiti njegove učestale dolaske i odlaske. Dok Asi i Demir proživljavaju svoju ljubav daleko od tuđih pogleda, njegova je teta ustrajna u odluci da on mora započeti s liječenjem. Polako se počinje širiti vijest da Demir boluje od raka.

Utorak 7. lipnja
Ihsan, Suhejla i Hajdar dobrovoljno daruju koštanu srž u nadi da će moći pomoći Demiru. Tajno odlaze u Istambul i daju krv. Gđa Neriman i gospodin Namik tomu pridaju pogrešno značenje. Oni misle da su Ihsan i Suhejla ponovno započeli ljubavnu vezu. Zafer sumnja da je Kerim zapravo Englez koji ga pokušava uloviti i predati policiji i odluči to istražiti. Istovremeno ponovno plane ljubav između Kerima i Defne. Kerim želi da se oni ponovno vjenčaju. Aslan je na putu da se zaljubi. Njegova udvaranja zabavljaju liječnicu Indži. Asi i Demir su prvi put vrlo bliski nakon toliko godina. Nijedno od njih nema više snage opirati se ljubavi. Ihsan, Suhejla i Hajdar saznaju kako ne mogu pomoći Demiru.

Srijeda 8. lipnja
Demirovo je srce ispunjeno tugom jer skriva od Asi svoju bolest i također ga žalosti što Asi njegovo ponašanje pogrešno shvaća. Nakon tolikih godina, Asi i Demir su ponovno zajedno. Asi uživa u sreći zbog ponovno pronađene ljubavi, a Demira počinje mučiti neka čežnja u srcu. Asi govori o mogućnosti da se obnove zavjete. Demir ne zna što da joj odgovori. Platit će veliku cijenu zbog nastojanja da od Asi sakrije svoju bolest. Neriman i Ihsan se posvađaju zato što joj on ne želi reći razlog zbog kojeg su on i Suhejla otišli u Istanbul. Demir kaže svima da ne kažu Asi o njegovoj bolesti. Suhejla kaže da je rekla Ihsanu istinu. Demir je jako ljut. Ihsan mora napustiti kuću. Namik Suhejli napravi scenu i napusti kuću.

Četvrtak 9. lipnja
Demir je u vrlo teškoj situaciji. Zbog bolesti nije mogao prihvatiti Asin prijedlog da budu ponovno zajedno. I ne želeći je još više rastužiti, ne govori joj da je bolestan. Demir zamoli Ihsana da ne kaže Asi ništa o njegovoj bolesti. Kerim sanja o vjenčanju s Defne. Kupuje novi prsten i odlazi k Defne. Ovaj je put Zafer odlučan. Odlučio je Kerima ukloniti odande. Defne i Kerim provedu noć zajedno.

Petak 10. lipnja
Asi pogrešno protumači takvo Demirovo ponašanje. Kap koja prelijeva čašu njegov je odlazak u Istanbul, s liječnicom Indži, a da njoj ništa o tome ne kaže. Ona misli da su oni zajedno pobjegli. Asi pita Demira zašto je otišao. Ali Demir okoliša s odgovorom. Asi doživi veliko razočaranje kada vidi kako Demir i Indži odlaze držeći se rukom pod ruku. Posumnja da ju je Demir prevario. Ali ovaj put nije spremna žrtvovati svoju ljubav zbog neprovjerenih sumnji i odluči to provjeriti. S druge strane i Aslan želi saznati u kakvu su odnosu Demir i Indži. Demirov odlazak negativno utječe i na Asju i ona se na sve naljuti. Zafer drži Kerima u zatočeništvu. Demir se u Istanbulu prisjeća sebe i Asi.