Nakon dana pauze, Asi se vraća na naš program! Pročitajte što Vas sve očekuje u dvije epizode ovog tjedna!

69.epizoda - ponedjeljak 4. travnja
Svi s velikim uzbuđenjem smišljaju ime djetetu. Gondža u zahvalu Asi jer ju je porodila, prepušta joj čast da odabere ime. Demir s novim saznanjima ponovno kreće na put. Nije svjestan opasnosti koja ga slijedi na putu u Siriju u potrazi za ocem.

70.epizoda - srijeda 6. travnja
Demir je otišao u Siriju pronaći oca. Asi kreće u akciju kako bi pomogla Demiru kada dozna da je on krenuo u potragu za svojim ocem. Asi je izvan sebe jer već dugo nema nikakvih vijesti o Demiru. Demir na kraju čudesnog putovanja uspijeva pronaći oca. Demir pokušava uvjeriti oca da se vrati. Asi pomaže Melek s pripremama za vjenčanje i, ne želeći, primorana je ostati u neposrednoj Alijevoj blizini. Ali se neće ustručavati od toga da je dovede u neugodnu situaciju. Dovodeći oca natrag, obojica su Zafreu na nišanu.

71.epizoda - četvrtak 7. travnja
Demirov otac gaji veliku mržnju prema Kozdžuogluima. Aslan se priprema za vjenčanje s Azime, a Sarmašik započinje borbu kako ne bi izgubila Aslana. Postupno popušta Demirova ljutnja, zamjenjuje je sreća zbog pronalaska oca i on se pomiri s Asi. Demir je vrlo sretan jer se obitelj opet okupila. U salonu za vječanja on predstavi Asi ocu. Asi očekuje ružno iznenađenje. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju