Ne propustite novi nastavak 'Asi' u kojem Demir proživljava najsretnije trenutke života s kćerkom i Asi!

97.epizoda - ponedjeljak 30. svibnja
Asja je zavoljela Demira poput oca i želi često s njim provoditi vrijeme. Demir zahtijeva od liječnika da nikomu ne govore ništa o njegovu stanju dok ne dobiju nalaze koji bi to sa sigurnošću potvrdili. Asi ne promakne da se Demir učestalo nalazi s liječnicom Indži. I Suhejla smatra da si pristaju Demir i Indži te se u skladu s tim i ponaša, što još više pobuđuje Asine sumnje. Usprkos bolesti, Demir koristi svaku priliku da provede vrijeme s kćeri i sa svojom voljenom Asi. Defne je u nedoumici ne zna želi li se udati za Zafera. Kerim nije uspio iskoristiti posljednju priliku i izgubio je Defneino povjerenje. Defne prihvaća Zaferovu prosidbu. Zafer odlazi na farmu Kozdžuoglua zatražiti Defneinu ruku. Kerim je izvan sebe od bijesa i odlazi na farmu u nadi da će to uspjeti spriječiti. Međutim Zija ga uhvati pred farmom Kozdžuoglua. Kerim kaže Defne da je neizmjerno voli te je poljubi. Demir odluči ne dati priliku okrutnoj bolesti. Indži i Demir odlaze zajedno u Istanbul po pravu dijagnozu. Asi saznaje za to putovanje.

98.epizoda - utorak 31. svibnja
Kerim se prisjeća lijepih trenutaka s Defne. Demir nazove Asi. Asja je jako sretna te ga želi čuti. Demir se vratio iz Istanbula. Demir i Asja idu na izlet s brodom. Asja je uzbuđena. Demir proživljava najsretnije i najtužnije trenutke života. Defne odluči popričati sa Zaferom te mu kaže istinu. Demir priznaje Kerimu istinu o svojoj bolesti. Kerim je izvan sebe. Na zabavi Demir zapleše s Asi te je toliko sretan da nakratko uspijeva i zaboraviti svoju smrtonosnu bolest. Doktorica Indži kaže Suhejli da je Demirovo stanje ozbiljno. Suhejla je izvan sebe od šoka i nevjerice. Svi promatraju Demira i Asi kako pleš. Dok pleše s Demirom, Asi je sigurna da je još zaljubljena u njega. Dok vozi doma Asi Demir se prisjeti njihovog razgovora na kiši prije mnogo godina. Demir je odlučio Asji pokloniti mali globus.

99.epizoda - srijeda 1. lipnja
Demir unatoč tomu što je ludo zaljubljen u Asi, nastoji se držati podalje od nje zbog svoje bolesti. Ali hoće li se moći držati dalje od nje sada kad su se toliko zbližili?Povrh svega, sada se zbog Asje moraju još češće viđati. Asja dolazi na Demirovu farmu te želi da joj Demir napravi zmaja. Asi traži Asju kod Okeša. U taj tren je nazove Demir te joj kaže da je Asja s njim. Na putu prema farmi susretne doktoricu Indži. Asja je i dalje ljubomorna na lijepu liječnicu. Demir proživljava najsretnije trenutke života s kćerkom i Asi. Džejlan sretne Kana na tržnici te se posvađa s njim. Suhejla se nađe sa Ihsanom te mu kaže za Demirovu bolest.

100.epizoda - četvrtak 2. lipnja
U posjet Demiru dolazi prijatelj Hakan. Fatma zamoli Asju da joj učini uslugu te da nešto kaže Suhejli. Suhejla je odlučila dobrovoljno darovati krv. Sve zabavlja Kerimov i Zaferov rat u kuhinji. U konaku Asi upoznaje Demirovog prijatelja Hakana. Hakan se odjednom sjeti kako je Asi već prije vidio i to na moru. Asi to porekne, Demir ostane u šoku. Hakan je uvjeren kako je Asi bila tamo gdje je boravio i Demir. Demir je šokiran te još jednom upita Asi da li Hakan govori istinu. Demir je prisiljava da mu kaže istinu. Asi mu u suzama priznaje da je morala posjetiti čovjeka kojeg još uvijek neizmjerno voli, ali da ju je on sto puta izdao. Demir i Asi si konačno priznaju istinu o bolnim godinama koji su iza njih. Asi priznaje sve Demiru, a on joj kaže kako je još uvijek voli te da je bio slijep svih ovih godina…
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju