Ne propustite 'Asi' jer se nastavljaju uzbudljive i neočekivane epizode u kojima Demir i Asi nastavljaju svoju priču pet godina kasnije!

79.epizoda - ponedjeljak 25. travnja
Demir, koji je nakon sestrine smrti napustio Asi, vraća se u Antakju nakon pet godina, nakon što primi vijest o tetinoj nesreći. Jesu li minule godine izbrisale Asin bijes? Je li uspjela zaboraviti svoju tugu? Hoće li njezino srce opet ispuniti ljubav? Derim dolazi u Antakju ne znajući da je njegova voljena rodila njihovu kćer.

80.epizoda - srijeda 27. travnja
Kerim dolazi s Demirom u Antakju i kada dozna da je Defne sa Zafreon, on odlučuje ondje i ostati. Kako bi osvojio izgubljenu ljubav, Kerim se ponaša još smjelije od Demira. Defne će se uskoro udati za Zafera. Njezin otac Ihsan se protivi tom braku. Demirov povratak uznemiri i Asi i cijelu njezinu obitelj. Boje se da će sve početi iznova, ukoliko Demir dozna da je Asja njegova kći. Asi se ne želi susresti s Demirom. Demir nastoji zadnji put vidjeti Asi, makar i izdaleka i pritom dozna da Asi ima kćer.

81.epizoda - četvrtak 28. travnja
Asja budi nove nade u Demirovu srcu. On sumnja da bi Asja mogla biti njegova kći i odluči ostati u Antakji. Asi i Demir su prekinuli prije pet godina, a u registru stoji da Asja ima četiri godine. Demir istražuje je li postojao drugi muškarac u Asinom životu otkako je on otišao. S druge strane Asi uznemiruje i to što to isto istražuju i Kerim i Suhejla.