Ne propustite pogledati ovotjedne epizode u kojima se nastavljaju uzbuđenja i drama u Vašoj omiljenoj seriji!

82.epizoda - ponedjeljak 2. svibnja
Kerim je ustrajan u odluci da ponovno osvoji Defne i priprema neočekivano iznenađenje. Zbog ljubavi je spreman odustati do karijere. Elif, Džejlan, Neriman i Ihsan su se vratili iz Istanbula. Ihsan je ljut na Džejlan. Zafer kaže Kerimu da se kloni Defne. Demir razgovara s Ihsanom koji mu kaže kako Asja nije njegova kćerka. Ihsan kaže Demiru da mu Asi nije ništa dužna objasniti te da je izgubio sva svoja prava. Aslan se želi ispričati obitelji Kozdžuoglu i prvo pokušava osvojiti naklonost malene Asje.Demir kaže Asji kako odlazi iz Antakije. Prije toga odlazi posjetiti svog oca Hajdara.

83.epizoda - srijeda 4. svibnja
Svi se spremaju za svečanost na Suhejlinoj farmi. Asja je jako uzbuđena zbog tog dana. Demir ipak odluči pronaći Asjinu izgubljenu ogrlicu. U travi pronađe zlatnik koji je on prije pet godina darovao Asi. Demir se sjeti kako mu je Asja rekla da je tu ogrlicu njen tata dao mami. Demir dolazi na Suhejlinu farmi i pred svima pokaže Asjinu ogrlicu. Asi i dalje ne želi priznati istinu. No sada Demir je odlučniji nego ikada da sazna pravu istinu o Asjinom ocu. Asi je užasnuta tom činjenicom te ne može sklopiti oči cijelu noć. Demirove sumnje da bi on mogao biti Asjin otac sve više i više rastu i on vrši pritisak na Asi kako bi doznao istinu. Asi ne preostaje ništa drugo nego da mu prizna istinu.

84.epizoda - četvrtak 5. svibnja
Demir ponovno sretne Asju te je odveze do štale. Asja kaže Demiru da će mu ipak prodati janje. Asi pita Asju tko ju je doveo te se iznenadi kada vidi da ju je Demir dovezao. Asja svakim danom sve više i više voli Demira. Asi, Demir i Asja stižu istovremeno na jedno rođenje u selu. Demir odluči s Asjom nabrati cvijeće za Asi. Dok beru svijeće Asja si slučajno raskrvari prst. Defne pita Aslana što je bilo sa Samrašik. Mala Asjina nezgoda prouzročit će da tajna izađe na vidjelo. Hajdar kaže Demiru kako je Asi bila nevina. Demir sve više osvaja Asino srce. Asja kaže Demiru da redovito piše pisma tati.