Napetost raste u Vašoj omiljenoj seriji! Ne propustite današnju epizodu!

75.epizoda - ponedjeljak 18. travnja
Ali je primoran priznati Melek osjećaje koje gaji prema Asi. Asi mu daje nekoliko dana da napusti kuću, u suprotnom će ona sve ispričati Demiru. Zafer priznaje Defne svoje osjećaje prema njoj, no ona ostaje pri svojoj odluci. Hajdar upozorava Suhejlu da šuti o prošlosti te da mu dozvoli da uživa sa svojom djecom. Demir i Asi odlaze na farmu posjetiti malenu Elif. Demir priznaje Asi kako bi htio s njom imati dijete. Demir uspije umiriti Elif dok plače. Melek ponovno ne može pomaknuti ruku te je pala u tešku depresiju.

76.epizoda - utorak 19. travnja
Demir je odlučio odvesti Asi na romantično putovanje. Zafer posjeti Ihsana te zahtjeva da mu on kaže pravu istinu o smrti njegovog oca. Hajdar odluči da ne kaže Demiru kakvo je Melekino stanje. Suhejla se nađe s Namikom te prihvati njegovu ponudu. Asi i Demir uživaju udaljeni od svih. Demir ponovno kaže kako želi dijete. Zafer kaže Hajdaru da prizna svojoj djeci kako je on ubio njegovo oca. Asi misli da je trudna, ali kako bi bila sigurna, odlazi liječniku. Demir dolazi kući i pronalazi sestrino oproštajno pismo. Melek počini samoubojstvo.

77.epizoda - srijeda 20. travnja
Demir smatra Asi i Alija odgovornim za Melekinu smrt i odlučuje se rastati od nje. Demir se ne želi odvojiti od tijela svoje sestre. Kerim zamoli Demira da se isplače, no on mu kaže kako više ništa ne osjeća. Ali će biti kažnjen za ono što je učinio. Ali kaže Demiru kako ga je jedino Asi mogla spriječiti da zaustavi vjenčanje. Kerim je jako tužan zbog Melek. Demira kaže Asi kako je bolje da nisu imali djece. Asi mu zato odluči prešutjeti istinu da je trudna. Asi još jednom želi zamoliti Demira da se pomire. Demir proživljava najteže trenutke u životu, ali se unatoč tomu odlučuje rastati. Suhejla nakon Melekinog pokopa odluči otići. Asi odlazi na farmu.

78.epizoda - četvrtak 21. travnja
Demir je vidio kako je Asi otišla iz njihove kuće. Hajdar odluči Demiru reći istinu. Zija zna da je Asi trudna i odluči to reći Demiru. No Demir ne želi slušati ništa što ima veze s Asi. Hajdar priznaje Demiru da je ubio čovjeka. Demir kaže Kerimu da sve što imaju u Antakiji proda te da odlaze u Istanbul. Asi priznaje Ihsanu zašto se odvojila od Demira. Asi je očajna, jer ne može dokazati da Melek nije bila u pravu. Defne se odluči naći s Kerimom koji joj kaže kako on i Demir odlaze zauvijek. Melekina nesretna smrt označit će početak novog razdoblja, kako za obitelj Dogan, tako i za obitelj Kozdžuoglu.