Novi tjedan na Novoj TV donosi dramatične zaplete, a kako će se sve rasplesti pogledajte od ponedjeljka do četvrtka u 20.00!

89.epizoda - ponedjeljak 16. svibnja
Demir uspijeva doći do Asje, posluživši se malom igrom. Demir je ustrajan u odluci da će mu Asi platiti zbog boli koju mu je nanijela oduzevši mu kćer.

90.epizoda - utorak 17. svibnja
Asi i Demir odluče Asji reći istinu. Demir otme djevojčicu. Cilj mu je pokazati Asi kakav je osjećaj izgubiti kćer. Asi je izvan sebe od bijesa i odmah kreće za Demirom. Demir joj ne govori kamo su otišli i on i kći se negdje nestanu. Asi posvuda traži Asju i naslućuje da je ona negdje s Demirom. Asja prespava u sobi koju je za nju pripremio Demir. Više nema povratka. Obitelji su uvučene u svađu između Asi i Demira. Ovaj se put Ihsan pojavljuje na Suhejlinim vratima.

91.epizoda - srijeda 18. svibnja
Asi konačno pronalazi kćer. Asi i Demir se susreću na sudu. Demiru je dodijeljeno pravo očinstva. Asi shvaća da bi takav razvoj događaja mogao negativno utjecati na Asju i ona se opet odlučuje odande udaljiti. Napetost između obitelji sve više raste. Ihsan ogradi farmu električnom žicom. Asja očekuje dan povratka svog oca. Asi i Demir odluče kćeri reći istinu. Nakon povratka iz Sirije, Zafer se želi zaručiti s Defne. Kerim pokušava dokazati da se Zafer bavi krijumčarenjem. Zajedno s Hajdarom pripremaju mu klopku.

92.epizoda - četvrtak 19. svibnja
Asja je ljuta na sve jer joj se otac nije vratio. Asi i Demir su se primorani dogovoriti. Asi će morati malo popustiti radi kćerine sreće. Pristaje se vidjeti s Demirom samo zato što je on djevojčičin otac. Ali kada nestane bijes, ostaje samo ljubav. Oboje su odlučni u namjeri da jedno drugomu ne pokažu svoju ljubav. Demir uspijeva pronaći način kako da opet zadobije kćerinu naklonost i otisne se s njom na more. Asja će ostati u njegovoj kući.