Kada se bude duhovi prošlosti, ljubav se pretvara u dramu.

160.epizoda - ponedjeljak 13. lipnja
Defne je uzbuđena zbog ponovnog vjenčanja s Kerimom. Ali on se ne pojavljuje. Zafer je zatočio Kerima i odlučio ga je mučiti dok on ne odustane od Defne. Zafer shvaća da nema više mogućnosti da on bude s Defne i gubi kontrolu nad sobom. Defne i Kerim doživjet će veliku avanturu.

107.epizoda - utorak 14. lipnja
Demir se s jedne strane bori s bolešću, a s druge s čežnjom. Započinje terapija i raspravlja se o mogućnosti duge izolacije i razdvojenosti od svih. U neočekivanom trenutku pred njim se stvori Asi. Asi želi da joj objasni zašto je nestao. Demir neće ustuknuti.Asi doznaje da Demir boluje od raka i ona i obitelj počinju borbu kako bi mu pomogli na sve načine.

108.epizoda - srijeda 15. lipnja
Asi se odmah vraća svom voljenom u Istanbul. Demir i dalje pokušava igrati istu igru, ali sada Asi zna istinu. Demir je u izolaciji radi terapije i zato ga Asi ne može zagrliti. Neko vrijeme ne smije doći u doticaj ni s kim. Vrijeme koje proživljavaju doista je vrijeme solidarnosti. U Antakji Suhejlu i Neriman poveže i zbliži bol. U tim teškim danima najveću utjehu Suhejli pruža Neriman. Obitelji sada ne mogu učiniti ništa drugo osim moliti se. Jedino Asi može učiniti jednu stvar. Ona želi reći Asji da joj je Demir otac, neovisno o tome što će se dogoditi. To će Demiru dati snagu.

109.epizoda - četvrtak 16. lipnja
Asi žele da se suprotstave bolesti kao obitelj. Asi priprema veliko iznenađenje kako bi Asji otkrila tajnu. U sobi gdje Demir leži u izolaciji, ostvaruje se djevojčičin san. Asja doznavši istinu, želi zagrliti Demira oko vrata i nazvati ga ocem. Demir će trebati Asjinu koštanu srž.

110.epizoda - petak 17. lipnja
Na završetku serije Asi gledatelji mogu saznati hoće li Demir uspjeti pobijediti zloćudnu bolest. Asja je saznala tko je njen otac no hoće li konačno imati i pravu obitelj? Aslan je pronašao pravu ljubav. Kerim i Defne odluče živjeti u Istanbulu. Hoće li se ispuniti Asjine želje ne propustite saznati u posljednjem nastavku serije.