Nastavljaju se uzbudljivi nastavci Vaše omiljene serije! Nikako ne propustite ovotjedne nastavke!

72.epizoda - ponedjeljak 11. travnja
Ovaj se put između Asi i Demira upliću gorki računi prošlosti. Demirov otac Hajdar na Asi saspe sav bijes i mržnju koju osjeća prema Kozdžuogluima. Hoće li se Demir moći suprotstaviti očevu neprijateljskom ponašanju prema Asi? Asin kućni život pretvara se u noću moru kada se Ali doseli k Melek. Počinju gorki i nemirni trenutci.

73.epizoda - srijeda 13. travnja
Asi ne reagira na Hajdarovo ponašanje kako se Demir ne bi ražalostio, ali na kraju izgubi strpljenje. Alijeva nastojanja da se u svakoj prilici približi Asi izazivaju nove nesreće. Sve veći Zaferov interes za Defne uzrokuje snažna unutarnja previranja u Kerimu. Hoće li biti dovoljna ljubomora da se opet rasplamsa stara ljubav? Defne je željela raniti Kerima, ali hoće li i dalje moći Zaferov interes za sebe iskoristiti kao alat u toj igri?

74. epizoda - četvrtak 14. travnja
Demir primjećuje da već duže vrijeme zanemaruje Asi i odluči je povesti na romantično putovanje. Derim uspijeva pomiriti oca i Asi i ne primjećuje da mu sestra proživljava tešku krizu. Ali je primoran priznati Melek osjećaje koje gaji prema Asi. Asi mu daje nekoliko dana da napusti kuću, u suprotnom će ona sve ispričati Demiru. Demir odvodi Asi na putovanje.