Najomiljeniju glumicu talijanske publike odnedavno imamo priliku gledati i na Novoj TV u intrigantnoj seriji ''Vendetta“. Kao bivša Miss Italije podijelila je s javnošću male tajne svoje ljepote i mladolikosti.

Najomiljeniju glumicu talijanske publike odnedavno imamo priliku gledati i na Novoj TV u intrigantnoj seriji ''Vendetta“. Kao bivša Miss Italije podijelila je s javnošću male tajne svoje ljepote i mladolikosti. Nekada miss, danas glumica, kaže kako uglavnom ne koristi parfem, ali najviše voli miris pudera. Oduvijek se barem pomalo bavi sportom – od trčanja i dizanja utega, preko rastezanja i plivanja, a s ciljem da održi tonus. Sama se nikada ne šminka, već to prepusti svojoj umjetnici za šminku koja posvuda ide s njom. U svojoj kozmetičkoj torbici uvijek mora imati kakaov maslac i sjajilo za usnice, a na pusti otok ponijela bi hidratantnu kremu, zaštitnu kremu za lice i kakaov maslac za usnice. Otvorena je za eksperimentiranja s plastičnom kirurgijom. Nisam protiv ako se to dobro obavi. Budem li jednoga dana trebala, možda se obratim dobrom kirurgu, ali za sitne korekcije, ništa veliko. Iako se noža nimalo ne bojim. - otkriva Anna. U jednom intervju lijepa glumica otkrila je i jednu zanimljivost iz svakodnevnog života te je na pitanje koji je zadnji SMS poslala, odgovorila: "Ljubavi, kako je malena?", slučajno sam ga poslala dadilji. A zapravo sam ga htjela poslati mužu! Glumica nije imala tradicionalno vjenčanje, no ispričala je kako sa suprugom razmišlja i o tome: Ne mogu još zamisliti što ću odjenuti, kako ću se našminkati. Nisam poput većine djevojaka koje sanjaju o svadbi. Tek sam sada počela misliti na to.

Kako se Annin lik nosi s novim intrigantnim događajima u napetoj seriji Vendetta, pratite u novim nastavcima od ponedjeljka do srijede na Novoj TV!