Burni tjedan u Oštrovcu započet će dolaskom striptizete Dragice na Josipovu momačku koju igra kazališna i televizijska glumica Ana Majhenić

Burni tjedan u Oštrovcu započet će dolaskom striptizete Dragice na Josipovu momačku koju igra kazališna i televizijska glumica Ana Majhenić.

Super je bilo snimati. Ekipa je jako uigrana i dobro rade. Silno me zabavljala scena sa Žarkom Radićem, bilo je stvarno duhovito. Odlično i uigrano je bilo sa svim kolegama i Asimom Ugljenom, s kojim imam najviše scena i s Tijanom Pečenčić, Barbarom Vicković, Mirnom Medaković...“, komentirala je Ana svoje novo iskustvo na setu popularne serije 'Kud puklo da puklo'.

Pomutnju koju će lik striptizete Dragice iz Gospića unijeti u život Josipa i Dijane rezultirat će nekim nepromišljenim zaključcima i odlukama.
Premda joj njezin posao nije prvi izbor, a nema ni problema s njime, navikla je na nerazumijevanje okoline. „Dragica je zapravo pozitivan lik koji se nađe u krivo vrijeme na krivom mjestu i bude optužena za nešto što nije napravila. Zabavljalo me igrati osobu koja je i govorno i životno toliko daleko od mene.“ dodala je Ana

Kakve će probleme među mladim bračnim parom izazvati Dragica i kakve će to imati posljedice, ne propustite pogledati u večerašnjoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo' na Novoj TV od 21 sat!