Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Glazbenik je izvrsnog glasa, pa uz pjevanje radi i kao radijski voditelj. Vedar je, optimističan i svestran. Njegovi talenti leže u plesu i glumi, a iako je visok gotovo dva metra, na košarkaškom terenu se kao dijete nije vidio zbog dvadeset kilograma viška koje je tada imao. O tome, zdravlju, sportu i prehrani, u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će Saša Lozar.

Šarlah. Glavni simptom ove zarazne bolesti je osip koji izgledom podsjeća na brusni papir. To je zarazna bolest koju uzrokuje jedna bakterija. Sve o šarlahu, u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat ispričat će liječnica Maja Buljubašić.

U novoj epizodi jedna od tema su i najtraženiji lijekovi u protekloj, 2023. godini. Stoga će magistrica farmacije Ivana Miloš donijeti odgovore na sva neotkrivena pitanja.

Ovoga tjedna, emisija Zdravlje na kvadrat" ugostit će liječnicu Davorku Herman Mahečić, subspecijalisticu endokrinologije i dijabetologije. Kao stručnjakinja koja se bavi liječenjem pretile populacije, ispričat će koliko se osobno pridržava pravila zdrave prehrane.

U modi su guste obrve lijepog oblika. Kada su obrve pretanke zbog dugotrajnog čupanja, može se napraviti transplantacija dlaka. Tu pomaže FUE metoda. Ovaj zahvat dobar je i za popunjavanje ožiljaka. Kako se radi, doznajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

Odjel za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije nudi usluge psihijatrijskog pregleda te liječenja, psihološkog testiranja i testiranja na psihoaktivne supstance. Više o ovoj problematici pogledajte ove nedjelje u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju