Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

On je redoviti član opere Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu. Uz moćni glas tenor, njegov je svijet uz glazbu, pun zabave, sporta, putovanja, i kuhanja koje ga često dovodi u iskušenja. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gost je Vjekoslav Kaštelančić.

Problemi s kralježnicom. Nakon operacije slijepog crijeva, to su najčešće operacije. Kako se mnoga stanja povezana s kralježnicom mogu prevenirati, otkrit će sugovornik u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

Rijetke bolesti su prema definiciji one bolesti koje se javljaju kod manje od 5 pojedinaca na 10 000 stanovnika. Statistike kažu da je u Hrvatskoj oboljelih od rijetkih bolesti oko 250 tisuća. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat pogledajte s kakvim se izazovima oni, ali i njihovi najmiliji, susreću.

 

Upala krajnika vrlo je česta kod djece, a najčešće se manifestira u obliku angine. Kad se upale, krajnike treba odstraniti. Odgovore na pitanja koliko traje oporavak i koju hranu treba konzumirati nakon operativnog zahvata, donosi ovotjedno izdanje Zdravlja na kvadrat.

Sunčane naočale često gledamo kroz prizmu dizajna i estetike, a pritom zaboravljamo njihovu primarnu funkciju - zaštitu očiju od UV zračenja. Ono je dokazano štetno za naše oči i zato je potrebno paziti što na oči stavljamo.Više o ovoj temi u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju