Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

 Očarao je javnost izvedbom pjesme “Moli za nas” te tako i službeno započeo svoju profesionalnu glazbenu karijeru. Vegetarijanac je, empatičan, izravan i iskren, a otkriva kako se nosi s tremom i problemima i kakvo mu je zdravlje. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat gost je Marko Bošnjak!

Nova epizoda Zdravlja na kvadrat donosi reportažu o bolesti koju liječnici nazivaju sporo hodajućom. Uz to je još zovu i tihi ubojica. Zbog načina života, manjka kretanja ali i zbog loše prehrane, dijabetes postaje sve češći problem. Bolest koja je nekada bila sinonim za stariju populaciju sada je sve češća i kod mlađih osoba.


Kako bi se zaštitili od HIV-a, mnogi homoseksualni, ali i heteroseksualni parovi koriste PrEP. Što je to i štiti li sto posto od HIV-a? U ovotjednoj epizodi doznajte može li PrEP spriječiti prenošenje drugih spolnih bolesti, poput sifilisa, gonoreje ili klamidije.


Iako se više ne izdaju papirnate uputnice, a na specijalistički pregled nas u pravilu naručuje liječnik obiteljske medicine, vraćanje pacijenata s bolničkih šaltera zbog problema s uputnicama nije nestalo. U ovotjednom Zdravlju na kvadrat saznajte zbog čega je to tako te koje uputnice postoje i koliko traju?


Prava kirurška indikacija za produženje muškog spolovila je njegova dužina počevši od 7 pa do 13 cm. Produženje, ali i podebljanje penisa spada u tzv. željenu kirurgiju. U novoj epizodi Zdravlja na kvadrat pogledajte kako se ovaj zahvat radi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju