Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Marko Purušić, poznatiji kao Baby Lasagna u ovotjednom Zdravlju na kvadrat govorit će o obitelji, Lici i Istri, životu na selu strahovima i zdravlju. Kako funkcionira s ljudima, što mu nedostaje, ali i što ne voli kod sebe?

 

Još uvijek je sezona prehlada, gripe i raznih viroza. Mnogi u tim situacijama posežu za antibiotikom i to bez konzultacije s liječnikom. U ovotjednom izdanju Zdravlja na kvadrat pogledajte rješava li antibiotik uvijek problem i kada ga zaista treba uzimati.

Čovjek udahne tijekom dana jedanaest tisuća litara zraka. Unutar zatvorenog prostora trošimo oko devedeset posto svoga vremena. Disanjem onečišćenog zraka, vanjskog ali i unutarnjeg, škodimo sebi, a to je i jedan od uzroka mnogih bolesti. Koje su to bolesti i kako zaštiti sebe i svoju obitelj, saznajte u novoj epizodi.

Ukoliko dijete ima vodenastu stolicu ili povraća, stolica se nosi na analizu. Obično se radi analiza na rotaviruse i norovirus, uzročnike akutnih infekcija probavnog sustava. Kako se uzorci obrađuju i koliko je potrebno vremena za nalaze, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat!

Sindrom iritabilnog crijeva spada u najčešće probavne poremećaje te predstavlja čest problem mnogima. Iako ne predstavlja životno ugrožavajuće stanje znatno narušava kvalitetu života. Tko obolijeva od sindroma iritabilnog crijeva i kako si pomoći? Doznajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju