Mario: "Nemam za vas dobre vijesti"

Pogledaj propušteno na  NOVATV

Dok se plemena u 'Survivoru' pripremaju za spajanje, nisu ni svjesni drame koja ih očekuje na plemenskom vijeću. Nakon poraza crvenog tima, Dorian će još jednom izraziti nadu da će se osim Mitra u eliminacijskom izazovu naći i njegov ljuti protivnik na poligonu, a to je Ognjen. „Nadam se da će u duelu ispasti Ognjen“, izjavit će Dorian, izražavajući svoje želje, iako još nije poznato tko će osim Mitra biti izglasan na novom plemenskom vijeću.

Nakon igre za plemenski imunitet, plavo pleme saznalo je da ostaje nepromijenjeno do spajanja, dok će crveni izgubiti jednog člana koji će biti eliminiran u nadolazećem duelu. Međutim, nekoliko sati čini veliku razliku, pa će plemena istu večer saznati jednu sasvim drugačiju vijest. Kad počne plemensko vijeće, Mario će natjecateljima donijeti loše vijesti.

„Tema plemenskog vijeća neće biti samo suživot plavog i crvenog plemena, nego nešto potpuno drugačije. Kad govorim da u Survivoru postoje brojna iznenađenja, a u svakom iznenađenju postoji određena tajna. Neću vam je kriti. Nemam za vas dobre vijesti“, reći će im Mario. Loše vijesti šokirat će sve prisutne, a neki će pustiti i suze. O kojem se neugodnom iznenađenju radi, ne propustite doznati u novoj epizodi Survivora.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju