Ekskluzivni intervju s glumačkom legendom

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

John Goodman ovog je ljeta predsjedao žirijem na Televizijskom festivalu u Monte Carlu, gdje je sjeo s novinarkom IN magazina, Aleksandrom Keresman, i otvoreno razgovarao o nevjerojatnoj tjelesnoj transformaciji, svojoj kćeri te razmišljanjima o životu i naslijeđu.

Ova glumačka legenda 30 godina se borila s alkoholizmom i viškom kilograma, koji su u jednom trenutku dosezali i brojku od 177 kg. Danas, u 72. godini, s više od 90 kilograma manje - gotovo je neprepoznatljiv.

''Da, nisam mislio da je to toliko velika stvar, jednostavno sam morao samom sebi spasiti život, gubio bih pa dobivao kilograme, loše sam se hranio, jeo sam kao alkoholičar. Hrana je bila droga'' otkriva Goodman te dodaje: ''Ali odlično je ući u trgovinu muške odjeće i ne morati tražiti neke posebne odjele ili trgovinu s padobranima.''

Glumačka legenda koja je odrastala bez oca, postala je sinonim za očinske uloge, posebno zahvaljujući onoj u serijalu Roseanne, iako je, navodi, teško igrati glavu obitelji bez ikakvog uzora. ''Što god da je pisalo u scenariju, ja nisam imao nikakve životne vodilje u tome. Samo sam se trudio voljeti tu djecu bez obzira na sve, to je nekako bila glavna premisa da im moraš oprostiti sve i voljeti ih.'' govori.

Danas, set serije The Conners, u kojoj je oživio lik Dana Connora, dijeli s kćeri Molly, asistenticom produkcije. Na poslu im je, tvrdi odlično, a svi su i zadovoljni kako obavlja svoje zadatke. ''Udala se prošle godine za redatelja, išli su zajedno u školu i ne mogu zamisliti bolju osobu koju bih poželio za zeta. Doista je pametan i zabavan, bit će dobar suprug.'' priznaje Goodman.

Od toga kako je odustao od posla izbacivača preko prijateljstva s Bruceom Willisom, koji je radio kao konobar u baru koji je John često posjećivao, sve do razmišljanja o svojem naslijeđu, John se u ovom eksluzivnom intervjuu dotaknuo svih prošlih i budućih detalja svojeg života. Planira li se umiroviti i čezne li za ičime u životu, doznajte danas u IN magazinu na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju