"Bolje bilo što drugo da se dogodi nego da propustiš..."

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Omiljeno lice s ekrana, Mia Kovačić, već 14 godina s ostatkom ekipe spaja dnevni boravak IN magazina s dnevnim boravcima gledatelja. U svojoj je dosadašnjoj karijeri radila na brojnim projektima, a u intervjuu za Novu Buzz osvrnula se na omiljene projekte Nove TV s posebnim naglaskom na emisiju "Startaj Hrvatska" koja ove nedjelje starta s novom, četvrtom sezonom.

Karijeru na Novoj TV započela je u emisiji 'Red Carpet', potom su uslijedili projekti poput Showtimea i Farme, a nakon toga i IN magazin. Miu gledatelji pamte i kao voditeljicu emisija 'Pazi zid' te 'Ples sa zvijezdama', a uz televizijske sjajno se snalazi i u web formatima, od kojih se ističu 'Fakap', 'Backstage s Miom', 'Ispod radara'.

Otkrila nam je kako izgleda radni dan televizijske voditeljice, traži li ikad bijeg od stvarnosti, koja je za nju najveća valuta, tko ju je ovo ljeto "zatočio" na Korčuli i još puno toga. Pripremili smo i nekoliko fotografija iza kojih se kriju zanimljive crtice iz Mijinog života i karijere. Sve to i još više pogledajte u sljedećim minutama:

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju