.

 

Likovi

 • Tuba Büyüküstün (Asiye 'Asi' Kozcuoglu)

  Asiye je snažna i prije svega tvrdoglava djevojka. Dobila je ime po rijeci Asi što u prijevodu znači buntovnica. Asi je odgojena u obitelji koju cijeni i voli više od ičega. Ona je kćer zemljoposjednika Ihsana Kozcuoglua s kojim se zajedno skrbi o imanju. Asi je poput rijeke po kojoj je dobila ime, ona živi i teče za svoju zemlju. Demir koji je uzeo hipoteku na Ihsanovu farmu uspijeva pridobiti Asi da radi na njegovoj farmi kako bi podmirila dugove svoga oca.

 • Murat Yildirim (Demir Dogan)

  Demir je imućan i privlačan poslovni čovjek koji se nakon dugo vremena vraća u svoj rodni grad. Od njegovog odlaska mnogo se toga promijenilo. U prošlosti Demirova teta Suhelya i njegova majka bile su radnice na imanju obitelji Kozcuoglu sve do velike nesreće u kojoj se Demirova majka utopila u rijeci. Demir ima i sestru Melek, a oboje ih je teta nakon tragičnog događaja odvela u Istanbul. Dolaskom u Antakyju Demir se prisjeća tragične smrti svoje majke. U rodni grad Demir stiže u društvu svog prijatelja Kerima. U potrazi za tragovima prošlosti Demir će susresti Asi te se odmah zaljubiti u nju. Na žalost Asi je kći čovjeka kojeg Demir smatra odgovornim za svoju obiteljsku tragediju.

 • Çetin Tekindor (Ihsan Kozcuoglu)

  Asijin otac Ihsan zemljoposjednik je i vlasnik imanja koje je već generacijama u njihovoj obitelji. Ihsan je odgojen tako da smatra kako se sve treba podrediti zemlji, jer za njega zemlja znači život.

 • SUHEJLA (Tülay Günal)

  Nekadašnja ljepotica na farmi spletom životnih okolonosti izrasla je u jaku i snažnu ženu koja je odgojila Demira i njegovu sestru Melek. Kada sazna da je njezin biološki sin Aslan Suhejla nastoji učiniti sve kako bi vratila svoje dijete. Unatoč zategnutim odnosima s Ihsanovom obitelji Suhejla je prisiljena pornaći zajednički jezik s obzirom da se sudbine ove dvije obitelji isprepliću.

 • KERIM (Cemal Hunal)

  Odan Demirov prijatelj koji svojim humorom zabavlja se oko sebe. U braku je s Asinom sestrom Defne. Ipak njihov brak poljuja Defnin privrženi odnos s majkom Neriman i obitelji. Kerim se tada upusti u vanbračnu avanutru koja će mu podosta zakomplicirati život.

 • DEFNE (Selma Ergeç)

  Plaha Asina sestra koja je previše privržena majci Neriman. Nakon što se potajno uda za Kerima, Defne se posvađa s obitelji. Kada njezin i Kerimov brak bude ugrožen Defne se odluči drastično promijeniti.

 • ASLAN (Saygin Soysal)

  Tvrdoglav Aslan uvijek dođe u nevolju. S obzirom da je cijeli život živio u zabludi kako je sin siromašnog Okeša, Aslan počinje otkrivati novi svijet kada sazna da mu je majka imućna Suhejla. Sa svojim biološkim ocem Ihsanom Aslan teško pronalazi zajednički jezik. Unatoč tome što često upada u nevolje Aslan će pokazati kako ima veliko srce te je odan svojoj obitelji.

 • MELEK (Elif Sönmez)

  Plaha Melek uvijek je bila pod zaštitom svog brata Demira. Odmalena Melek je imala problema s rukom koju je ozlijedila kada je njena majka zajedno s njoj i Demirom skočila u rijeku Asi. Nakon što je uspjela izliječiti ruku na liječenju u Parizu Melek se vraća na farmu te se počinje zaljubljivati u bratovog najgoreg neprijatelja Alija.

 • ALI (Kanbolat Gorkem Arslan)

  Aliju je u cilju samo jedno. Uništiti Demirovu i Asinu sreću. Nakon što se uplete u poslovne planove, Ali će učiniti sve u svojoj moći kako bi uništio brak između Asi i Demira. Ubrzo Ali pronađe Demirovu slabu točku te se odluči oženiti s njegovom sestrom Melek.

Trenutno na programu

17:30
inMagazin inmagazin

Nada Rocco trenutačno piše novu knjigu u kojoj će otkriti recepturu za dug i zdrav život.

Slijedi

Najbolje godine

Katarina (Lena Politeo) i Goran (Ivan Pašalić) odlaze iz Gornjih Bara, odlučni da ne otkriju Dinu Dunjino skrovište. Danica (Asja Jovanović) bezuspješno pokušava odgovoriti Dunju od rada u Đukin... (78/140)

Kasnije

Dnevnik Nove TV

PON - NED 19.15

Novatv.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice Novatv.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice Novatv.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se