pratite nas na

 

Pod sretnom zvijezdom

Mike i Molly

Serija

Nova TV donosi treću sezonu urnebesne humoristične serije o dobrodušnom pozorniku i simpatičnoj učiteljici iz Chicaga koji su gotovo odustali od potrage za...

Dnevnik Nove TV

Informativni program

Gledateljima Dnevnika Nove TV svakodnevno informacije prezentiraju etablirana televizijska imena: Saša Kopljar, Petar Pereža, Marija Miholjek i Romina Knežić.

IN magazin

Domaća produkcija

Među brojnim zabavnim formatima Nove TV jedan od dugovječnijih je upravo popularan IN magazin kojeg pratimo od početka 2009.

Tuđi život

Serija

Nova TV donosi još jednu tursku uspješnicu, seriju 'Tuđi život' koja donosi nevjerojatnu priču o teškim odlukama i izborima te velikoj roditeljskoj ljubavi.

Najbolje godine

Domaća produkcija

U drugoj sezoni napokon će se razotkriti misterij za kojeg se od dvojice braće Hajduk udala lijepa Lorena (Katarina Radivojević).

Principe

Serija

Principe (El Príncipe) je nova dramska serija koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV.

Večernje vijesti

Informativni program

Informativni program Nove TV na kraju svakog radnog dana donosi Večernje vijesti, pregled najnovijih informacija o najbitnijim događajima u zemlji i svijetu.

Arrow

Serija

Nova TV donosi višestruko nagrađivanu seriju 'Arrow' koja prati glavnog junaka nakon što je pet godina bio nasukan na otoku, milijardera Olivera Queena koji se...

Maša i Medvjed

Animirana serija

Ovaj hit crtić na zabavan način i s toplim humorom poučava djecu, ali i roditelje, o pravom prijateljstvu, brizi za druge, slobodi kreativnosti i međuljudskim...

Stella

Domaća produkcija

Dvije talentirane djevojke na putu prema zvijezdama: jedna se bori za majčin život, druga za majčinu ljubav – čija će strast i talent pobijediti?

X