pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: pada (398)

Nad lipom 35, 16.-20. studenog

, Zabavni

U najpoznatijem lokalu u gradu danas će nastupiti najveće zvijezde osamdesetih - Animatori, Regata, Aerodrom, Kazalište, Zvijezde...

Dadilja, 2.-6. studenog

, Strane serije

Proteklih 25 godina Fran se redovito dopisuje s prijateljem Lennyjem. Međutim, iskoristivši prednost njihova obećanja da nikad neće razmijeniti fotografije, Fran je zabrinuta jer Lenny dolazi u New York i želi je napokon upoznati.

Mike i Molly, 2.-6. studenog

, Strane serije

U prvoj epizodi treće sezone, Mike i Molly odlaze kući s medenog mjeseca i kreću u zajednički život kao bračni par.

Najbolje godine, 19.-23.listopada

, Najbolje godine

Dino (Ivan Herceg) skoro uhvati Božu. Vidio je da ulazi kod Zlate (Ljubomir Kerekeš) i Laleta ,ali Zlata uvjerava Dina da je Božo mrtav. Lale spašava Božu skrivajući ga u mrtvačkim kolima.

Najbolje godine, 12.-16. listopada

, Najbolje godine

Dunja (Jelena Perčin) je hladna prema Dini (Ivan Herceg). Ne želi spavati s njim. Vadi se na vjenčanje – spavat će s njim kako Bog zapovijeda – prvu bračnu noć.

Kud puklo da puklo, 6. listopada

, Kud puklo da puklo

Odnos između Svete i Mile se zaoštrava. No, kada u selo dođe dopis da se postave novi natpisi ulica, Mile dobiva ideju - predloži Sveti da dodijeli posao Josipu, prikaže troškove većima no što jesu, i tu razliku iz budžeta sela uzme sebi za obnovu kuće.

Lud, zbunjen, normalan, 6. listopada

, Lud, zbunjen, normalan

U San Remo dolazi Aida, Marijina prijateljica dermatolog. Svi su očarani Aidinom ljepotom: Izet je odmah zavodi, ali ga ona odbija.

Farma Zoom, 28. rujna

, Zabavno-glazbeni show

Klanovi na farmi postaju sve jači i neki farmeri se više ne trude skrivati međusobnu netrpeljivost. Anamarija se potpuno otvorila i priča o svojoj teškoj prošlosti i životnim tragedijama.

Najbolje godine, 28. rujna - 2. listopada

, Najbolje godine

Đuro obećaje Zvjezdani da će se pobrinuti za nju i dijete, sagraditi će kuću. Sebo (Hrvoje Horvat) zadihan dolazi i govori da Vlasta traži Đuru s puškom.

Matija: 'Najviše sam otišao zbog svađa'

, Zabavno-glazbeni show

Dvadesetdvogodišnji Matija Pavić prvi je farmer koji je napustio show. Iako je iz Farme izašao izgubivši u dvoboju, odluka o napuštanju showa bila je isključivo njegova.

Kud puklo da puklo, 23. rujna

, Kud puklo da puklo

Uoči bikovanja, Sveto optužuje Milu da je napio Slavu, a Mile želi da Sveto odustane jer će se osramotiti. No, bikovanje se ipak održi.

Najbolje godine, 21. - 25. rujna

, Najbolje godine

Inspektor Edi (Slavko Sobin) nastavlja svoju istragu. Ne može nikoga optužiti, no braća Hajduk i dalje su mu sumnjivi. Marko (Karlo Ferenčak) primjećuje Maksovu nervozu.

Kud puklo da puklo, 14. rujna

, Kud puklo da puklo

Tomislav i Snježana vraćaju se u Oštrovac s bebom. Umorni od stalnog bebinog plača, nadaju se odmoru, ali Ane ih odmah zapošljava.

X