pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: emisija (380)

U uzbudljivom predfinalu TLZP-a u žiriju će sjediti i Baby Dooks

, Zanimljivosti

Počasni gost u jedanaestoj, predfinalnoj epizodi bit će pulen prve sezone showa, David Vurdelja, poznat kao Baby Dooks, koji je zahvaljujući svom umijeću transformiranja zabavljao miljunski auditorij pred malim ekranima te dospio u samo finale prve sezone.

Nad lipom 35, 9.-12. studenog

, Zabavni

Današnja emisija ugostit će Rajka Dujmića, Sanju Doležal, Giuliana i Simonu Gotovac, no vrhunac fešte bit će kada svoju priliku na bini prvi put dobije i konobarica Miki koju utjelovljuje Nives Ivanković.

Farma potvrđuje status apsolutnog hita ove jeseni

, Zanimljivosti

''Farma'' je i ovaj puta bila najgledanija emisija dana te je više od 716 tisuća gledatelja pratilo omiljene farmere Alda, Aleksandru, Miriam, Ivicu, Ivana, Saru, Anamariju, Anitu, Annu i Josipa.

Nad lipom 35, 5.-9. listopada

, Zabavni

Danas će adresu Nad lipom 35 još jednom posjetiti popularni Hari Mata Hari, koji će oduševiti publiku u lokalu i ispred malih ekrana svojim najvećim hitovima...

Provjereno 1. listopada

, Informativni

Dok se u javnosti vode rasprave o tome je li štrajk prosvjetara opravdan ili ne, ekipa Provjerenog donosi priču o učitelju iz Zlatar Bistrice koji je u svojem životu spasio devetero ljudi od utapanja.

Farma sve gledanija

, Novosti

Emisija ''Farme'' u ponedjeljak bila je najgledanija od početka emitiranja showa !

X