pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: blažević/relavance/1/10865 (1309)

Demograf Stjepan Šterc u Dnevniku Nove TV

, Zanimljivosti

U novoj preraspodjeli resora veliku je pozornost izazvalo pripajanje demografije resoru socijale, mladih i obitelji. Gost u Dnevniku Nove TV bio je jedan od vodećih hrvatskih demografa, profesor Stjepan Šterc.

Milošević odgovorio i na pitanje zna li za što se borio

, Zanimljivosti

Dnevnik Nove TV donosi ekskluzivni razgovor Josipa Klemma, hrvatskog branitelja i predsjednika Udruge Specijalne policije Republike Hrvatske i Mile Miloševića, predsjednika Udruženja vojnih veterana Srbije.

Romana Jerković u Dnevniku Nove TV

, Zanimljivosti

Zoran Milanović, koji je vođenje predsjedništva SDP-a prošli tjedan prepustio potpredsjednici Milanki Opačić, sutra bi, kako doznaje reporterka Nove TV Tatjana Krajač, trebao doći na sjednicu Glavnog odbora i kratko se obratiti članovima, a potom napustiti sjednicu i pustiti Odbor da odradi svoj posao. Gošća Dnevnika Nove TV bila je Romana Jerković, predsjednica Glavnog odbora SDP-a.

Krešo Beljak u Dnevniku Nove TV

, Zanimljivosti

S Krešom Beljakom, predsjednikom HSS-a u Dnevniku Nove TV razgovarala je novinarka Barbara Štrbac. HSS je objavio da će dati podršku Vladi Andreja Plenkovića. Kažu, to ne znači da će ući u izvršnu vlast, ostat će u oporbi, ali će novoj vladi dati sto dana mira.

X