pratite nas na

 

Pretraživanje

Tražili ste: blažević/relavance/1/10861 (1316)

[VIDEO] Emisija 'Zdravlje na kvadrat' ugostila Dariu Lorenci Flatz

, Zanimljivosti

Gošća ovotjedne rubrike 'Zdravlje s poznatima' je naša poznata glumica Daria Lorenci Flatz, koja je s urednikom emisije Daliborom Bosančićem razgovarala o sportu i zdravlju, ali i o tome kako se riješila viška kilograma nakon trudnoće.

Novogodišnji program Nove TV i Dome TV

, Zanimljivosti

Nova TV i Doma TV tradicionalno donose raznolik zabavni program uz kojeg će gledatelji imati priliku opustiti se tijekom cijelog novogodišnjeg vikenda. Od zvučnih filmskih naslova poput trilogije 'Gospodara prstenova', 'Heroja ulice' i TV premijere 'Štrumpfova 2' do novogodišnje zabavne emisije 'I godina nova 2017.' koja će humorom i dobrom glazbom unijeti odličnu atmosferu u domove gledatelja, cijela obitelj moći će pronaći ponešto za sebe te uz bogat program ući u novu, 2017. godinu.

Demograf Stjepan Šterc u Dnevniku Nove TV

, Zanimljivosti

U novoj preraspodjeli resora veliku je pozornost izazvalo pripajanje demografije resoru socijale, mladih i obitelji. Gost u Dnevniku Nove TV bio je jedan od vodećih hrvatskih demografa, profesor Stjepan Šterc.

Milošević odgovorio i na pitanje zna li za što se borio

, Zanimljivosti

Dnevnik Nove TV donosi ekskluzivni razgovor Josipa Klemma, hrvatskog branitelja i predsjednika Udruge Specijalne policije Republike Hrvatske i Mile Miloševića, predsjednika Udruženja vojnih veterana Srbije.

X