Zanosna Margot Robbie u ulozi prevarantice!

Nicky Spurgeon (Will Smith) iskusni je prevarant koji svakoga može uvjeriti u bilo što. Nicky pod svoje okrilje uzima zanosnu plavušu Jess (Margot Robbie) i stvari između njih postanu osobne. Nicky se sve više i više zaljubljuje u nju te polako počinje gubiti fokus. Jess odlično savladava tajne zanata, iako je ustvari riječ samo o jednome – sve se svodi na skretanje pažnje...

Uloge koje su prvotno bile namijenjene Emmi Stone i Ryanu Gosslingu, pripale su urnebesnom Willu Smithu i prelijepoj Margot Robbie, najpoznatija po ulozi u filmu "Vuk s Wall Streeta".

Zanimljiva je činjenica da je Robbie u trenutku kada je dobila poziv na audiciju za ulogu u filmu "Fokus" bila na odmoru u Hrvatskoj. U Lijepu Našu stigla je oko 6 sati ujutro u društvu brata, a već se istog dana morala vratiti u New York. Robbie je iskoristila gotovo sva prijevozna sredstva – od autobusa, preko katamarana, do aviona.

S obzirom na to da joj se prtljaga putem zagubila, na audiciju je došla u kratkim hlačama, majici kratkih rukava i bez šminke. Jedini koji je uspio zakasniti bio je Will Smith koji je dolazio iz susjednog Queensa.

Smith je prvi put naučio plivati upravo na setu ovog filma, a podučile su ga kolegica Robbie i njezina majka Sarie.

Smith i Robbie odlično su surađivali, a njihova se pozitivna energija i međusobna kemija itekako osjeti na velikom platnu. U nastavku pogledajte neke od zajedničkih intervjua ovog simpatičnog dvojca:

Kriminalistički film "Fokus" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju