Učiteljica koja želi sve osim podučavati!

Neki učitelji jednostavno ne mare za vlastiti posao. Pravi primjer je Elizabeth (Cameron Diaz), učiteljica koja se ponaša neprimjereno, psuje, pije, puši marihuanu i jedva čeka da se bogato uda kako bi mogla dati otkaz. Nakon što je zaručnik ostavi, usredotoči se na to da osvoji bogatog i privlačnog Scotta (Justin Timberlake), no za njegovu se pažnju mora nadmetati s vrckavom kolegicom Amy (Lucy Punch). U međuvremenu, Elizabeth uporno odbija sarkastičnog učitelja tjelesnog odgoja (Jason Segel), no uskoro će shvatiti da njezino neodgovorno ponašanje ima posljedice, ne samo za ljude koji je okružuju, nego i za nju samu.

Justinu Timberlakeu i Cameron Diaz, kojima su pripale glavne uloge u filmu 'Zločesta učiteljica', ovo je prva glumačka suradnja nakon što su prekinuli ljubavnu vezu u privatnom životu. Njihova je veza zauzimala puno medijskog prostora pa je isto tako i vijest o prekidu dvoje glumaca odjeknula u medijima. Oni su nakon ljubavnog kraha ostali u dobrim odnosima, stoga im snimanje ovog filma nije predstavljalo problem.

Diaz je objasnila kako su za ulogu Scotta tražili nekoga tko je duhovit, a prema njezinim riječima Timberlake je bio savršen izbor za tu ulogu jer je izvrstan komičar. S obzirom na Timberlakeov humor i scenarij koji obiluje smiješnim scenama, ekipa se odlično zabavila, a koliko je teško bilo ostati ozbiljan pogledajte u videu.


Urnebesnu komediju "Zločesta učiteljica" ne propustite gledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova pogledajte na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju