Neprijatelj koji ne poznaje granice

Genijalni Tony Stark (Robert Downey Jr.) u ovome se nastavku Iron Mana 3 suprotstavlja neprijatelju čija snaga ne poznaje granice. Kad Stark otkrije da je njegov osobni život uništen u rukama neprijatelja, kreće u misiju da pronađe one koji su odgovorni. Ovo putovanje na svakom će koraku staviti Starka na kušnju, pa će se morati osloniti na vlastitu ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži, a usput će i otkriti odgovor na pitanje: čini li odijelo čovjeka ili obrnuto?

Milijarder, "playboy", industrijalist i genijalni inžinjer, Tony Stark štiti svijet kao Iron Man. Iron Man je na dvanaestom mjestu IGN-ove ljestvice 100 najboljih strip junaka 2011.

Iron Man 3 je film u kojem bi spoj komedije, akcije, znanstvene fantastike i drame trebao zadovoljiti gotovo svakoga tko ga pogleda.



Zanimljivo, fanovi naglašavaju da je redatelj odlučio ostavititi greške koje su se dogodile za vrijeme snimanja u samom filmu, da gledatelji to ne bi ni primjetili zato jer 'Robert Downey Jr. u stvarnosti zapravo isti kao i Tony Stark u filmu'!



Uzbudljivi film 'Iron Man 3' pogledajte u ponedjeljak na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju