Prisjetimo se brojnih novosti u Zlatopolju!

Ivica u razgovoru s Katom shvati da joj nije konkurencija i iznenadi Zvonka tako što ju pozove na večeru, skupa s Mladenom i Evom.



Na večeri kod Zvonka, Kata i Ivica polako grade svoje prijateljstvo, dok je Zvonku i dalje bilo nelagodno u Katinoj blizini.



Svi su bili zabrinuti zbog činjenice da će Mladen možda ostati bez posla pa Kata i Ivica odluče pokrenut peticiju protiv otkaza. No, to ne nije odgovaralo Evinom i Tomislavovom planu.



Mladen, na žalost seljana, daje otkaz. No, unatoč otkazu, pomogao je  Holceru koji mora na hitnu operaciju koljena.



Mladen je dogovorio najboljeg kirurga koji je napravio sjajan posao. Holceru je koljeno spašeno, a Mladen je opet njihov junak. Kada Mladen kaže Evi da se ne planira vratiti u Zagreb, ona ga je otvoreno pitala je li to zbog Nere. No, Mladen nije htio s njom pričati o tome.

Anu je mučio čudan umor i stalno joj se spavalo... Vesna je bila sigurna da je u pitanju trudnoća. Nakon Vesne, i Petar posumnja da je Ana trudna pa ju je iznenadio poklonom – testom za trudnoću – koji je potvrdio Vesnine sumnje. Ana je trudna, a Petar je presretan.



Nove nastavke serije 'Zlatni dvori' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju