Ne propustite novu epizodu omiljene serije 'Zlatni dvori'!

Nakon što ga je Mara uvrijedila, Domagoj zahlađuje odnose s njom. Prvi put ne spremi večeru za obitelj. Mara je zatečena. Pokuša mu se ispričati.



Nikola prizna Žani da joj je podvalio Mladenov poklon i doživi od nje neočekivanu reakciju. Baš kad se čini da im je odnos gotovo pa savršen, Žana ga obavjesti da je dobila posao kolumnistice. Nikola to doživi kao tešku izdaju s njene strane.



Begovci su u problemima: očekuje ih suđenje zbog kojeg bi mogli ostati bez svega što imaju.



Kata pokušava prodati štednjak da bi otplatila dugove te obavještava Antuna i Vesnu da je gotova s cateringom - zauvijek. Vesna i Antun odluče preuzeti Katin catering.



Kad sazna da Eva još nije napustila selo, Kata na njoj iskaljuje sav svoj gnjev: ona u Evi vidi samo guju koja želi iskoristit Mladena. Nera ne prestaje misliti na Mladena, baš kao i Eva, koja čini sve kako bi ga makla što dalje od sela i Nere te poziva Ranka da joj pomogne u ostvarenju njenih planova.



Hoće li Domagoj prihvatiti Marinu ispriku? Kako će se razviti situacija između Žane i Nikole? Hoće li se Kata oporaviti od emocionalnog sloma? Hoće li se Begovci uspješno izboriti s brojnim problemima? Ne propustite doznati večeras u 22:30h na Novoj TV!



Nove nastavke serije 'Zlatni dvori' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV u večernjem terminu, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju