Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

Kata je još uvijek u depresiji nakon što je ostavljena pred oltarom!

Kata je bila u šoku kada je čula da će Ivica i Zvonko živjeti skupa. Ona se boji da će zauvijek izgubiti Zvonkovo prijateljstvo. Kad je shvatila da je sva rastresena izgubila novčanik, vratila se u restoran potražiti ga. Tamo je na tren ugledala Dalibora i, ne znajući je li to stvarni Dalibor ili samo priviđenje, uplašila se da pomalo ludi. Svoju sumnju podjelila je sa Zvonkom koji nalazi Dalibora i osvećuje Katu - udara ga i izbacuje iz restorana.



Kata, nakon što joj se učinilo da je vidjela Dalibora, pada u depresiju. Uskoro joj je na vrata pokucala Bucka, koja joj otkriva da je i nju Dalibor ostavio pred vjenčanje. Kata se zbližila s Buckom, priredila joj je tretman ljepote u svom salonu i, pomažući njoj, Kata se počela osjećati sve bolje!



Eva se svim snagama trudi osvojiti Mladenove simpatije!

 

Eva je u selo dovela Ranka, koji Mladenu ponudi posao u Zagrebu. Mladen ne želi prihvatiti posao unatoč Evinim molbama. Kada mu je Eva otkrila da je ostala bez novaca i da se između nje i bivšeg muža dogodilo nešto strašno, Mladen se sažalio nad njom.



Eva je uspijela nagovoriti Mladena da odu zajedno u Zagreb na njegov razgovor za posao. Na putu do Zagreba sreli su Neru kojoj se pokvario auto. Mladen joj je želio pomoći, no izvukao je deblji kraj kad je Eva riješila situaciju s autom i uspijela ga odvući od Nere.



Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju