Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

Nakon što su potvrdili da uskoro dobivaju prinovu, uzbuđeni Ana i Petar sljedeći tjedan odluče na obiteljskoj večeri obznaniti sretnu vijest. Svi će biti presretni zbog njih, no atmosferu na večeri pokvarit će informacija da je gradilište zatvoreno zbog – trovanja radnika. Naime, načelnik Tomislav osvetio se Nikoli zbog ucjene pa mu inspekcija zatvori restoran, a radnici s gradilišta „prebace“ se kod Galovića, gdje se svi otruju.



Galovići su sada u problemima jer inspekcija zatvori i njihov biznis. Iako će vrlo brzo doznati tko je krivac za trovanje radnika, nove glavobolje zadat će im visoki iznos kazne koju će morati platiti. Vinko je na rubu ludila jer, ne samo da je gradilište zatvoreno, već mu se i pokvari automobil. Usto ga izluđuje i Irenino sviranje klavira, no Vinko joj neće ostati dužan kad odluči postati sam svoj majstor i uzaludno pokuša popraviti dio automobila u kući, što će Irenu dovesti do granice strpljenja.



Petrovo veselje zbog djeteta djelomično će upropastiti nove nesuglasice s Mislavom koji ga krene ucjenjivati, a ni Nikola neće biti najsretniji kada mu nakon zatvaranja restorana propadne prodaja konja. Žana i Domagoj će ga tješiti, no Nikola ne vidi izlaz iz svojeg očaja.  Nakon silne strke koja je nastala oko Mladenova mogućeg otkaza, načelnik Tomislav ipak će ga zadržati kao seoskog liječnika. Mladen osjeća olakšanje i odluči pomoći Evi da se vrati u Zagreb te ondje pronađe posao, što se nikako ne slaže s Evinim planovima.



Ovaj tjedan napokon će pasti i prvi poljubac između Nere i Mladena, koji će još neko vrijeme biti pod dojmom cijelog događaja. Nera, koja se još uvijek ne može opustiti jer se boji Mladenovih osjećaja prema bivšoj supruzi, povjerava se Žani, a Mladen pak odlazi u Njemačku prodati svoju kuću i imanje. Unatoč tome, Eva odbija odustati od Mladena, pa će iskoristiti priliku kada ostane sama s Nerom i pozvati je da s njom pogleda novu kuću koju planira kupiti. Na Nerino iznenađenje, Eva u kući planira živjeti s obitelji - Mladenom i „novim“ djetetom!



Hoće li joj Nera povjerovati? Hoće li Evin plan da razvoji Neru i Mladena upaliti? Ne propustite doznati u novim epizodama serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju