Nova lifestyle emisija od 29. listopada na Novoj TV!

Jedinstvena savjetodavna emisija ''Zdravlje na kvadrat'' od 29. listopada u jutarnjem terminu donosi brojne teme iz zdravstva, medicine, načina življenja, prehrane, navika i raznih drugih aspekta življenja.

Voditeljica dinamične i zabavne lifestyle emisije je Anja Alavanja Romac koja će gledatelje jednom tjedno voditi kroz niz različitih tema iz područja zdravlja. Emisija nam između ostalog otkriva i kako neke poznate osobe razmišljaju o zdravlju, kakav je njihov životni stil, putuju li puno, da li se fizički iscrpljuju, imaju li kakve tegobe, alergije ili neke druge zdravstvene probleme. Rubrika ''Zdravlje s poznatima'' donosi brojne korisne liječničke savjete, pa tako gledatelji imaju priliku saznati neke nove načine, metode kojima će održavati svoje zdravlje i brinuti o sebi. Emisija također obrađuje i niz ozbiljnih tema iz područja zdravstvene skrbi u rubrici ''Zdravstvena iskaznica''. Zdrava prehrana je pola zdravlja tako da korisne savjete saznajemo iz rubrike ''Kuhamo zdravo'', a ''Vježbom do savršenstva'' ulazimo u svijet treninga, tretmana, i otkrivamo sve načine kako adekvatno paziti na svoje tijelo, te postati i ostati u kondiciji.


Gošća prve emisije ''Zdravlje na kvadrat'' koju gledatelji imaju priliku pogledati ove subote je pjevačica Danijela Martinović s kojom je ekipa provela jedan cijeli dan te provjerila kako se hrani, trenira, čim održava zdravlje i vitalnost unatoč poslu kojim se bavi. Emisija otkriva koje vježbe raditi za ravan trbuh, a ekipa emisije ''Zdravlje na kvadrat'' provjerila je i kuhinju vegana. Nutricionist će gledateljima savjetovati što sve treba obuhvatiti jedan zdravi obrok.


 

Anja Alavanja Romac voditeljica je već dugi niz godina. Anja kaže kako je već od svoje osnovne škole glumila u reklamama i statirajući u filmovima i serijama, pa joj stoga filmski i televizijski setovi nisu bili novost ni kada je postala dio prvog domaćeg reality showa Story Super Nova u kojem su se tražili voditelji. Odmah potom Anja je započela svoju karijeru kao voditeljica na Novoj TV, na kojoj je radila u nizu projekata (Story Supernova Music Talents, Europsko prvenstvo u Portugalu, Dan iz snova...) Potom odlazi na glazbenu televiziju CMC na kojoj je radila kao urednik i voditelj. Poznata voditeljica je udana i ima dvoje djece; Ivor i Jakov (1,5 i 4 g.) kojima posvećuje sve svoje slobodno vrijeme.


O svojoj voditeljskoj ulozi u emisiji ''Zdravlje na kvadrat'', Anja kaže: ''Nakon showbiza i sporta, raduje me rad na projektu koji obrađuje temu zdravlja. Naime, s godinama i proširenjem obitelji, sve više pažnje posvećujem zdravom načinu života. Redovito vježbam, pazim na ispravnu prehranu, puno i čitam o zdravlju; psihičkom i fizičkom, tako da me iznimno veseli rad na emisiji koja će na zanimljiv način gledatelje educirati o najvažnijoj mogućoj temi.''
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju