Gošća rubrike 'Zdravlje s poznatima' bivša je ministrica i saborska zastupnica Mirela Holy!

U Hrvatskoj oko 26 tisuća pacijenata treba palijativnu skrb. Nažalost, dobije je tek nekoliko stotina jer timovi i ustanove za takvu skrb kod nas nisu dovoljno razvijeni. O nedostatku palijativne skrbi govorit će se u ovotjednom izdanju 'Zdravlja na kvadrat'.



Svijest o kroničnim bolestima bubrega u Hrvatskoj je još slaba, a oboljelih je 10 do 15 posto populacije. Svi bi trebali barem jednom godišnje napraviti pretrage koje nisu skupe, već jeftine i dostupne. Priču o važnosti pregleda bubrega, ali i liječenju, donosi ekipa emisije 'Zdravlje na kvadrat'.



'Zdravlje na kvadrat' donosi i priče o predoperativnoj i postoperativnoj rehabilitaciji, kao i rehabilitaciji sportaša, ali i priču o stres inkontinenciji.



Loš zadah iz usta nije ništa neuobičajeno, ali mnogi će se složiti da se radi o jednoj od onih neugodnosti zbog koje bi radije usta držali zatvorenima cijeli dan. Razloge zbog kojih nastaje, ali i kako ga smanjiti ili ukloniti gledatelji imaju priliku doznati u 'Zdravlju na kvadrat'.

Kako odabrati najbolja dječja kolica? Ona koja će, prije svega, bebi biti udobna, dugo trajati, ali i poslužiti godinama, gledateljima će ovaj tjedan pokazati novinari emisije 'Zdravlje na kvadrat'.



Gošća rubrike 'Zdravlje s poznatima' bivša je ministrica i saborska zastupnica Mirela Holy, koja će u ovotjednoj emisiji govoriti o problemima s dijabetesom, prehrani, društvu dijabetičara, stresu, depresiji i problemima s vidom.



 
Ne propustite novu epizodu emisije 'Zdravlje na kvadrat' u subotu, 1. travnja na Novoj TV i u nedjelju, 2. travnja na Doma TV-u, a prošlotjednu epizodu u kojoj je pjevačica Ivana Banfić pokazala svoje plesačke sposobnosti pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju