Nova sezona obećava mnogo dobre zabave.

Nakon devet snimajućih dana audicija Supertalenta i posljednji natjecatelji stali su pred četveročlani žiri kojega čine Martina Tomčić, Janko Popović Volarić, Maja Šuput te Davor Bilman, kako bi uspjeli zauzeti svoje mjesto u sedmoj sezoni najpopularnijeg talent showa u svijetu. Nova sezona obećava mnogo dobre zabave, iznimnih kandidata te talenata koje do sada još nismo imali prilike vidjeti.

Kandidat koji je uspio zabaviti žiri došao je iz Njemačke kako bi se predstavio umijećem pravljenja balona od sapunice kojega prakticira još od djetinjstva. Poznatiji kao Mr. Bellowski, ne samo da je impresionirao žiri, već oduševljeni njegovim umijećem Martina i Maja poželjele su se same okušati u tome, a ubrzo su im se na pozornici pridružili Janko i Davor. „Mi smo svi jako sretni što ste nam došli. Hvala Vam na tome!“, zahvalila mu se Maja.



U čudu i bez teksta žiri je ostavila i natjecateljica iz Mađarske, Kathy Donnert, koja je izvela žongliranje nogama s loptama, a kako kaže – taj trik izvodi već 16 godina. „Vi ste kao s nekog drugog planeta! Apsolutno ste senzacionalni!“ oduševljena je bila Maja, a Janko je dodao: „Fenomenalno! Nikad nisam vidio nešto ovakvo!“

Nakon što je žiri pogledao više od 400 točaka, najteži dio bio je od brojnih talenta koje su pustili u sljedeći krug natjecanja s minimalno tri glasa da, odabrati koje ćemo sve natjecatelje gledati u polufinalnim emisijama. Sudeći prema brojnim talentima koji su stali pred žiri, gledatelje očekuje vrlo uzbudljiva sezona Supertalenta!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju