Blagdanski vikend ispunjen prigodnim filmskim naslovima!

Ovogodišnji blagdanski vikend bit će ispunjen prigodnim filmskim naslovima na Novoj TV i specijaliziranom kanalu Doma TV-u. Petak gledateljima donosi novu epizodu hit showa ''Tko to tamo pjeva?'', dok će Uskrs biti posebno uzbudljiv uz novo izdanje omiljene emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'. Na uskršnji ponedjeljak, gledatelje očekuje i bogat tematski sadržaj u najgledanijoj lifestyle emisiji 'IN magazin'.

NOVA TV
Blagdanski vikend na Novoj TV i ovoga puta rezerviran je za obiteljska druženja uz zabavni filmski program ispunjen vrhunskim blockbusterima. U Velikom tjednu, gledatelji će moći pogledati film „Noa“ redatelja Darrena Aronofskya, zanimljivu reinterpretaciju biblijske priče i najpoznatijeg dijela pripovijesti o Noi. Glavni lik, Noa, čovjek je koji dobiva viziju od Boga da svijet mora biti uništen zbog grijeha ljudi. On odluči izgraditi arku kako bi preživio potop i spasio sve životinje. U duhu proljeća, Nova TV donosi romantičnu komediju "Uskršnji tajni zadatak", gdje odlučna direktorica marketinga, Erin, pod lažnim identitetom Veronike, otkriva čarobni svijet čokolade i susreće se s glavnim stručnjakom za čokoladu. Dok ih spaja zajednička strast, njihova profesionalna suradnja mogla bi prerasti u nešto više. Na sam Uskrs, na rasporedu je epski biblijski klasik „Uskrsnuće". Ispričan kroz oči nevjernika, film donosi priču o Claviusu i njegovom pomoćniku Luciusu koji su zaduženi za otkrivanje tajne iza praznog groba Isusa, kako bi opovrgnuli glasine o uskrslom Mesiji i spriječili pobunu u Jeruzalemu. Uz to, u večernjim satima Nova TV donosi i epsku priču o transformaciji jednog od najznačajnijih likova kršćanske povijesti u filmu "Pavao, Kristov apostol". Luke riskira svoj život kako bi posjetio Paula koji je zarobljen u rimskom zatvoru pod Neronovom vlašću. Zajedno se bore protiv odlučnog cara kako bi živjeli Evanđelje i širili poruku svijetu.

Među filmskim naslovima naći će se špijunski triler „Nemoguća misija: Protokol duh“ u kojemu Ethan Hunt i njegov novi tim moraju preuzeti rizik i krenuti u nevjerojatno opasnu misiju kako bi spriječili globalnu katastrofu. Za pravu dozu adrenalina bit će zadužen „Klub boraca“, satirična drama iz 1999. snimljena prema istoimenom romanu Chucka Palahniuka iz 1996. godine. U glavnim ulogama Brad Pitt i Edward Norton utjelovit će uredskog službenika i proizvođača sapuna koji osnivaju podzemni borilački klub sa skrivenom namjerom. Osim toga, oni najmlađi i najstariji moći će uživati u dva humoristična spektakla. „Obiteljski kaos“ još jednom će spojiti glumačke zvijezde Adama Sandlera i Drew Barrymore u zabavnoj obiteljskoj komediji o suprotnostima koje se privlače. Smijeha neće nedostajati ni u komediji „Špijun koji me napucao“. Iznenadni događaji ubacit će dvije tridesetogodišnjakinje Audrey (Mila Kunis) i Morgan (Kate McKinnon) u neočekivanu svjetsku zavjeru. Pamet jedne i nevjerojatna spretnost druge pomoći će im da završe misiju dok bježe po Europi u društvu šarmantnog britanskog agenta.

Doma TV
Ovog blagdanskog vikenda, specijalizirani kanal Doma TV priprema pravu poslasticu - filmski klasik "Charliejevi anđeli“, u kojemu trio šarmantnih i vještih anđelica ima zadatak pronaći Erica Knoxa, otetog genijalnog programera, te zaštititi njegov revolucionarni softver za identifikaciju glasa. Osim toga, gledatelje očekuje i uzbudljivo avanturističko ostvarenje "Putovanje u središte Zemlje 2: Tajanstveni otok". Sean Anderson mora otkriti tajanstveni otok na kojem se nalazi njegov izgubljeni djed. Osim toga, Doma TV je pripremila i inspirativnu toplu priču „Čudo“. Temeljen na bestseleru New York Timesa film opisuje djetinjstvo dječaka s teškim genetskim poremećajem i njegovo putovanju prema prihvaćanju. Večernje minute ovog Uskrsa na Doma TV-u rezervirane su za triler „Ucjena“ u kojemu je sin multimilijunaša Toma Mullena otet, ali nakon što je prvobitno pristao platiti otkupninu, Mullen radi preokret i novac koristi kao zamku.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju