Goran Navojec, Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen u trećoj sezoni hit showa 'Tvoje lice zvuči poznato'

U nedjelju se na Novu TV vraća hit zabavni show koji je obilježio i 2014. i 2015.godinu, a 'Tvoje lice zvuči poznato' u svojoj trećoj sezoni donosi i neke novosti. Tu je i ovaj put osmero kandidata koji su spremni na nevjerojatne transformacije i nezaboravnu zabavu, a jedno je sigurno – svi oni će se naći pred nimalo lakim zadacima. Iz tjedna u tjedan, uz puno rada, vokalnih i plesnih vježbi, nevjerojatne kostime i šminku koja će ih dovesti do neprepoznatljivosti, kandidati showa transformirat će se u potpunosti u nekoga drugoga i pokušati svojim nastupom osvojiti naklonost i žirija, ali i svojih kolega. Osim kandidata Damira Kedže, Hane Hegedušić, Lane Jurčević, Filipa Dizdara, Mattea Cetinskog, Žanamari Perčić, Fila Tilena i Ane Maras Harmander, skorom startu showa vesele se i članovi žirija Sandra Bagarić i Tomo in der Mühlen, a u trećoj sezoni na svoju poziciju vraća se i Goran Navojec.


''Budući da smo svjedoci pojavljivanja u okolini nekih starih, nekih novih lica i nekih koja će tek pokazati svoja prava lica, meni je drago što se vraćam u show među lica koja zvuče poznato. Ove godine ću biti kao i prije, strog ali potkupljiv, najviše ću obraćat pozornost na sveopću 'glumstvenost' ovogodišnjih kandidata'',  izjavio je novi, stari član žirija Goran Navojec.


Tomo in der Mühlen
o novoj sezoni kaže: ''Približava nam se treća sezona super zabavnog showa TLZP. Uzbuđenje je sve veće među članovima žirija i jedva čekamo nove kandidate da nas zabave i da ih možemo kritizirati, a da nam ne smiju vratiti istom mjerom.''


Sandra Bagarić je izjavila: ''Nova sezona, život pod maskama, kako pjesma kaže: 'život je maskenbal....pod tuđom maskom lakše se živi....' Nadam se da ce naši kandidati imati priliku otkriti sva svoja lica, zabaviti sebe i gledatelje Nove TV. Ti smiješni ljudi koji nam u naše domove donose vremeplov veselja i divnih melodija dajući najbolje od sebe svih 13 emisija. Sretna sam da sam dijelom tog kreativnog tima.''


Show će ugostiti i niz gostujućih članova žirija, a voditelji showa i ove sezone su Igor Mešin i Rene Bitorajac.


O SHOWU:

Show je u 2015. prosjeku pratilo više od 736 tisuća gledatelja, skoro 40 posto gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, te je s ovim rezultatima emisija ponovila uspjeh s drugom sezonom te ponovno ponosno stala na tron zabavnog programa u Hrvatskoj. Show koji je osvojio hrvatsku publiku s prve dvije sezone te koji kontinuirano osvaja gledatelje diljem svijeta te ostvaruje veliki uspjeh, dolazi iz kreativne radionice ''Endemola'', jedne od najuspješnijih produkcijskih kuća.


Pobjednik prve sezone ovog zabavnog plesno pjevačkog formata bio je Mario Petreković, dok je u drugoj sezoni pobjedu odnio Saša Lozar. Jednako velike zvijezde showa bili su i svi ostali natjecatelji koji su sudjelovali u showu jer podsjetimo, ovo je natjecanje u kojem nema ispadanja. Brojni glumci, pjevači, zabavljači su već kroz prethodne dvije sezone showa kao natjecatelji zabavnog showa iz tjedna u tjedan zabavljali gledatelje imitirajući glazbene legende s domaće i svjetske glazbene scene, odnosno, reinterpretirajući neke od njihovih najvećih hitova, spotova, nastupa. Svi natjecatelji u showu sudjeluju do samog finala. No, naravno, samo je jedan pobjednik koji će svojim trudom i kreativnošću donijeti 'pobjedu' nekome kome je ona stvarno potrebna. Show je humanitarnog karaktera, pa je do sada čak 24 humanitarnih udruga primilo donacije Nove TV zahvaljujući pobjednicima svake pojedine epizode ovog zabavnog showa. I ove jeseni će osam natjecatelja iz tjedna u tjedan zabavljati gledatelje, ali i sebe imitirajući druge poznate glazbenike, pjevače, plesače, a u tome će im svakako pomoći i vrhunski tim profesionalaca, od vokalnih trenera, koreografa, majstora šminke, kostimografa i tima za specijalne efekte.


Pratite #TLZPhr i na društvenim mrežama:
> Facebook
> Instagram
> Twitter
> YouTube


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju