Spektakularna priredba iz praške O2 Arene na rasporedu je u subotu, 23. veljače.

UFC Fight Night po prvi put dolazi u Češku, a spektakularna priredba iz praške O2 Arene na rasporedu je u subotu, 23. veljače. Velike okršaje uživo će prenositi portal GOL.hr s početkom od 20:00, a snimka će istoga dana s početkom od 23:25 biti prikazana i u programu Nove TV. Cijelo će vrijeme prijenosa uz gledatelje biti Stipe Sladoljev i bivši borac Igor Pokrajac, koji je u svojoj karijeri zabilježio susrete s nekim od sudionika ove priredbe.



Glavni program ovaj će put predvoditi borba poluteškaša, Jana Blachowicza i Thiaga Santosa. Nakon lošijeg starta svoje UFC karijere, 35-godišnji Blachowicz trenutno je unutar niza od četiri pobjede i nalazi se na četvrtom mjestu službene ljestvice. U svojoj je karijeri zabilježio 23 pobjede i sedam poraza, a u posljednjoj borbi submisijom je svladao Ukrajinca Nikitu Krylova. Prije tri godine ovaj je Poljak u zagrebačkoj Areni porazio Igora Pokrajca. S druge strane, Santos je najaktivniji UFC-ov borac u posljednje tri godine, a u to vrijeme odradio je 11 borbi. U karijeri je zabilježio 20 pobjeda i šest poraza, trenutno je u nizu od tri pobjede, a u svojoj posljednjoj borbi u siječnju nokautom je svladao Jimija Manuwu te se tako našao na sedmom mjestu ljestvice kategorije do 93 kilograma.

U sunaslovnoj borbi susrest će se Nizozemac Stefan Struve i Brazilac Marcos Rogerio de Lima. Struve je trenutno na nizu od tri poraza, a svoju je zadnju pobjedu zabilježio u listopadu 2016., dok se de Lima u studenom prošle godine uspješno vratio nakon suspenzije i svladao Adama Wieczoerka. U svojim su nastupima ovi borci zabilježili pobjede protiv dva Hrvata, Struve je 2012. svladao Stipu Miočića, a de Lima je 2014. porazio Igora Pokrajca. Spektakularna priredba iz Praga na rasporedu je u subotu uživo na GOL.hr-u i u snimci na Novoj TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju