Armin će utjeloviti Tominog bivšeg kolegu iz policije, inspektora Hrvoja Bulića.

Glumca Armina Omerovića kojeg pamtimo po ulogama u nagrađivanim filmovima poput 'Put lubenica' i 'Armin' od idućeg tjedna imamo priliku gledati u popularnoj dramskoj seriji Nove TV 'Čista ljubav'.



Armin će utjeloviti Tominog bivšeg kolegu iz policije, inspektora Hrvoja Bulića. On je sposoban i hrabar, ali manje moralan od Tome (Ivan Herceg) i skloniji kompromisu, a tako je i sačuvao posao nakon što je Tomo nepravedno nečasno otpušten. Tomo mu to ne zamjera, zna da Hrvoje nije loš i da mora plivati u sivoj zoni kako bi opstao.



U trenutku kada se pojavi Asjino mrtvo tijelo, te nakon što se Emina (Sementa Rajhard) ne može pomiriti sa činjenicom da je njena sestra sama sebi oduzela život, pomoć traži od Tome. Tomo će iz tog razloga pozvati svoj prijatelja, inspektora Hrvoja da dođe Vrhovac.



Armin Omerović o svom liku u seriji kaže: ''Kao glumcu igrati kompleksni lik inspektora Bulića je za mene bio izazov. Imam divnu suradnju sa svim kolegama na setu i mislim da će lik Hrvoja unijeti dodatnu energiju i napetost u 'Čistoj ljubavi'. Njemu je stalo do Tome i odlučuje se doći u Vrhovac, što ga očekuje tamo i sta ce sve otkriti to nas čeka ubrzo. Glumiti ulogu Inspektora Bulića je iz dana u dan izazov za mene. Uživam u ulozi koja je potpuno drugačija od mene.''



Osim Armina u seriji ćemo uskoro vidjeti i glumca Dražena Mikulića koji će utjeloviti načelnika Grgića. Bit će zanimljivo vidjeti kako će se uzburkati strasti u Vrhovcu nakon što je pronađeno Asjino beživotno tijelo, vidjet ćemo i kako će se u novonastaloj situaciji snaći Tomo, a koje poteze će povući Ranko kako bi zaštitio Snježanu, te uvjerio Sonju da ništa od nje ne skriva.
 

Ne propustite brojna uzbuđenja popularne serije 'Čista ljubav' od ponedjeljka do petka od 20 sati na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji.


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju