Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV!

EPIZODA 100

Vinko shvati da gradilište besprijekorno funkcionira pa daje Petru i Ani blagoslov za put u Portugal, nakon čega potpisuje ugovor s partnerima Nikolom i Antunom te se sve čini savršeno.



No, ubrzo prima poštu i šokira se - Begovci dobivaju tužbu zbog urušenog krova na bivšem projektu. Petar i Ana odustaju od putovanja, a Begovci su van sebe: egzistencija im je ugrožena i Irena je na rubu živčanog sloma. Kata dobiva račun za štednjak koji joj je Dalibor „poklonio“.



Bijesna je i ne želi kuhati te ju Antun i Vesna zovu da se preseli kod njih na par dana, što ona prihvaća. Galovići kuhaju za Katu i pomažu joj da se izvuče iz depresije i očaja. Dolazi i Zvonko, zbog pokvarenog frižidera. Katin odlazak daje Evi više slobode u njenoj kući te se ona sve više udomaćuje. Mladen je ljubazan prema njoj, ali na distanci, dok se ona svim silama trudi ponovno uvući u njegov život. Domagoj piše Janku pismo, glumeći da je od njegova oca iz zatvora. Janko je oduševljen.



Propuštene epizode omiljene serije 'Zlatni dvori'
pogledajte besplatno na novatv.hr

 

EPIZODA 101

Zvonko svjedoči Katinom emotivnom slomu i bude mu teško vidjeti ju takvu. Kada Ivica ugleda Katu i Zvonka kako se drže za ruke, nastane nesporazum. Zvonko pokušava dokazati Ivici da nema ništa s Katom te prosi Ivicu. Mara natjera uspaničenu Žanu na ginekološki pregled. Naposljetku ispadne da je sve u savršenom redu. Nakon što je Domagoj napisao Janku lažno pismo, poštar donosi pravo pismo Jankovog oca iz zatvora. Kod Veselica se vodi rat oko Željkovog pisma, zbog kojeg Janko sad planira posjet ocu u zatvor. Mara za sve krivi Domagoja i jako ga uvrijedi. Kako bi ostala s Mladenom, Eva mu se sve više umiljava. No, on ne reagira na Evu, već odlučuje sve reći Neri - otkriva joj tajnu o svom sinu Tomasu.



Ana pomaže Kati u emotivnom oporavku i bodri Petra, koji je odlučan spasiti Begovce od tužbe.



I Rakitići i Galovići su zabrinuti zbog tužbe, jer je u pitanju opstanak wellnessa. Dok Nikola pokušava naći način da spasi projekt, Nera ga optuži da je podvalio Mladenov poklon za nju Žani.

Najnovije epizode omiljene serije 'Zlatni dvori' pogledajte unaprijed na OYO

 

EPIZODA 102

Nakon što ga je Mara uvrijedila, Domagoj zahlađuje odnose s njom. Prvi put ne spremi večeru za obitelj. Mara je zatečena. Pokuša mu se ispričati. Nikola prizna Žani da joj je podvalio Mladenov poklon i doživi od nje neočekivanu reakciju.



Baš kad se čini da im je odnos gotovo pa savršen, Žana ga obavjesti da je dobila posao kolumnistice. Nikola to doživi kao tešku izdaju s njene strane. Kata pokušava prodati štednjak da bi otplatila dugove te obavještava Antuna i Vesnu da je gotova s cateringom - zauvijek.



Vesna i Antun odluče preuzeti Katin catering. Kad sazna da Eva još nije napustila selo, Kata na njoj iskaljuje sav svoj gnjev: ona u Evi vidi samo guju koja želi iskoristit Mladena. Nera ne prestaje misliti na Mladena, baš kao i Eva, koja čini sve kako bi ga makla što dalje od sela i Nere te poziva Ranka da joj pomogne u ostvarenju njenih planova.



Begovci su u problemima: očekuje ih suđenje zbog kojeg bi mogli ostati bez svega što imaju.

Ne propustite nove epizode serije 'Zlatni dvori' od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju