Stalnoj glumačkoj postavi hit-serije ''Zlatni dvori'' pridružuje se glumica Tamara Šoletić, koja utjelovljuje Fedorovu partnericu i zagrebačku novinarku Žanu Zlokić. Njen će dolazak u Slavoniju odmah zasmetati Neri, ali i zakuhati mnoge odnose.

Ovih dana u 'Zlatnim dvorima' gledatelji će vidjeti kako napreduje snimanje i promocija Nerina spota. Nera i Jan imaju nove planove kojima žele napakostiti Ani, a koji uključuju izazovnu haljinu i – balegu. Nakon što Katine nade u spoj s Nikolom padnu u vodu i ona odustane od njega, Domagoj nagovara Zvonka da napokon pozove Katu na spoj. Hoće li se usuditi? I kakav će biti Katin odgovor? Joza i Holcer također se još uvijek nadmeću za Heleninu pozornost, a pritom se služe podvalama, iako nijedan nikako ne uspijeva dogurati do sigurnog „vodstva“. Međutim, kada shvate da Helena voli poduzetne muškarce, njih će dvojica započeti jednu zanimljivu poslovnu suradnju. Uslijed svega toga, Helena će se preseliti kod jednog od njih! Tko će to biti i kako će mu to poći za rukom?



U Slavoniju sljedeći tjedan, s Fedorom, dolazi i jedno novo lice zbog čijeg će se prisustva Nera neugodno iznenaditi iz još nepoznatog razloga. Naime, Fedor na snimanje Nerina spota dovodi svoju ljubavnicu i novinarku iz Zagreba, Žanu Zlokić. Ona je privlačna, otkačena Dalmatinka u zreloj dobi koja voli biti okružena ljudima, no nerijetko se koristi manipulacijom kako bi došla do svojeg cilja. Već od dolaska poveže se s brojnim likovima, ali i zakuha mnoge odnose, čime će uskoro 'zaraditi' i protivnike koji će s vremenom o njoj otkriti mnoge tajne iz prošlosti… U ulozi Žane stalnoj se glumačkoj postavi pridružuje zadarska glumica Tamara Šoletić, a ulazak njenog lika gledatelji imaju priliku ove srijede. Osim što je oduševljena atmosferom na setu koja je, ističe, istovremeno radna i poticajna, Tamara je vrlo zadovoljna i likom koji utjelovljuje: 'Žana je vrlo neopterećena i znatiželjna, a istovremeno snažna žena, pa ju je vrlo zabavno tumačiti. Zapravo, ona savršeno odgovara trenutnim događajima u mojem životu – po prvi puta nakon 30 godina obiteljskog života, moja djeca su se osamostalila i sada i ja napokon započinjem novo poglavlje u životu u kojem ću više udovoljavati samoj sebi. Stoga mi je promjena okoline i rad na ovakvom, novom i uzbudljivom projektu i trebao, a Žana me praktički osvježila jer sam je prepoznala u jednome dijelu sebe.'

Gledatelji će u stoga novim epizodama moći vidjeti Nerinu reakciju na Žanin dolazak, ali i saznati što će motivirati Petra da Ani napiše pjesmu. Vidjet ćemo i koga će Domagoj i Kata otrovati nakon što se odluče poigrati večerom, te kakvim će se prljavim igricama Domagoj poslužiti kako bi ga Nikola vratio na mjestu kuhara.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju