Atraktivne akrobacije na zračnoj mreži, leteći gusari, Michael Jackson, imitacije, ples, pjesma i trikovi u uzbudljivom prvom polufinalu 'Supertalenta'.

Napetost uoči prve emisije uživo sve više raste, a prvih desetero polufinalista Supertalenta Nove TV s uzbuđenjem očekuje stati na pozornicu i pokazati naciji zašto baš njihov talent zaslužuje proći u daljnje natjecanje. Budući da samo dva najbolja nastupa prolazi u finale, natjecatelji će morati dati sve od sebe i zabljesnuti u punom sjaju. Studio Supertalenta na zagrebačkom Velesajmu već je izgrađen, mnogobrojna produkcijska ekipa je spremna, a spremni su i natjecatelji čije ćemo nastupe gledati ove nedjelje.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj


Akrobatski duo D&D Balance u audicijskim emisijama pokazali su svoj potencijal, a za ulazak u finale pripremili su točku naziva 'Leteći gusari'. Hoće li Danijela i Dario kao Will i Elizabeth iz filma Pirati s Kariba dovoljno zaintrigirati žiri i gledatelje da ih požele gledati i u finalu showa, otkrit ćemo u nedjelju.


Najmlađi natjecatelji u prvoj emisiji uživo, breakdanceri Lukas i Leon koji se predstavljaju kao Malci pripremili su točku 'Opet Adele', a hoće li biti jednako vješti kao i u audicijskim emisijama, ostaje nam za vidjeti.


Imitator Michaela Jacksona, Miguel Concha Carrasco, koji je u Španjolskoj uspio napuniti dvoranu s 30 tisuća ljudi, ove nedjelje priprema pravi show u Supertalentu. Thriller i 2 bad bit će ovoga puta na njegovom repertoaru.
Lana Kovačić oduševila je trikovima sa svojom kujicom Vicky koja zna oko 100 trikova. Nekolicinu njih Lana i Vicky pokazale su u audicijskoj emisiji, a najatraktivnije su ostavile za polufinale.


Hrvatska Jessie J., kako ju je Martina zbog nevjerojatne sličnosti lika i glasa nazvala, Beta Sudar, priprema vrlo atraktivnu točku koju je nazvala Betin mix, a hoće li Beta odigrati sigurnu kartu i u svoj nastup uvrstiti i pjesmu Jessie J., ostaje nam za vidjeti.
Da za dobru zabavu godine nisu važne, dokazuju Babe bez kočnica koje ponosno ističu kako zajedno imaju 528 godina, prosjek im je 66, najmlađa ima 55, a najstarija 74 godine. Vidjeli smo njihov ples can can, a sada pripremaju atraktivnu točku New York, New York i najavljuju element iznenađenja u svom nastupu.


Zanimljivo će biti vidjeti i što su pripremili Dos Guitarras, skupinu koju čine Toni Mandušić i Grgur Špančić, koji su prijatelji dugi niz godina, sviraju tek nešto više od pola godine. Toni pjeva i svira, Grgur svira gitaru, a što donose u svom prvom nastupu uživo na televiziji tek ćemo vidjeti.


Plesni studio Hip Hop House također su polufinalisti Supertalenta, a postoje šest godina.


'Brz i žestok' naziv je točke Mihaela Prelca koji je zaintrigirao žiri svojim talentom imitiranja zvuka automobila. Za emisiju uživo Mihael je pripremio prikaz pet različitih vremenskih razdoblja i pet za njih karakterističnih zvukova motora.


Cirkuskim akrobacijama na visećoj špagi zaintrigirale su Xiomara Ratković i Kristina Lisica iz udruge Circo Art koje su za prvu polufinalnu emisiju Supertalenta pripremile akrobacije na zračnoj mreži.


Tko će od ovih deset polufinalista imati najimpresivniji, najkreativniji i najatraktivniji nastup te se tako izboriti za prolazak u finale, ostaje nam za vidjeti. Jednu točku u finale poslat će žiri, a drugu glasovi gledatelja.
 

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju