"Što kada moje tijelo izbacuje električnu tekućinu?!"

Tinejdžer Max McGrath i njegova majka nedavno su se vratili u Copper Canyon, grad u kojemu je Max rođen, a njegov otac, znanstvenik, umro pod tajnovitim okolnostima.

Privikavanje na novu školu Maxu nije bilo jednostavno, a još se više zakomplicira kad njegovo tijelo počne generirati čudne nalete energije koje ne može kontrolirati. Svojim promjenama pristupa s priličnom dozom humora te je tako ovaj sasvim neuobičajeni junak "guglao" što mu se događa.

Na rubu opasne eksplozije, Maxa spašava Steel, tehno-organski vanzemaljac, koji potajno prati Maxov napredak. Dvojac otkriva da zajedno mogu kontrolirati energiju i upregnuti ju u nadljudsku snagu – ali odvojeni jedan od drugoga ne mogu preživjeti. Ovdje se rađa vrlo specifičan odnos koji donosi pregršt smiješnih situacija.

Kako je Steel ustvari mješavina vanzemaljca i robota, ponekad ne razumije Maxovo ponašanje. Tako ga često dovede u neugodnu situaciju, osobito u pogledu Maxove simpatije Sofije. Pročitajte neke od urnebesnih citata filma koji ovo opisuju!

Steel (govoreći o Sofiji): Ovo "cura biće" uzrokuje veliku brzinu otkucaja srca i jaku respiraciju. Predlažem izbjegavanje kontakta s njom.

Max: Predlažem da zašutiš!

Steel: Vidiš? Njeno prisustvo te ljuti! Ne znam, Max, "cura biće" je izgleda stavilo nekakav virus za kontroliranje uma na tebe. Mislim da bi je trebali ubiti – predložio je inteligentni Steel.

Max: Što? Ne!

Međutim, nakon što Sofia poljubi Maxa, Steel ipak zaključi kako je dobro što je nisu ubili.

 

Film "Max Steel" ne propustite pogledati u subotu u prijepodnevnom terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju