Nova TV i Doma TV za vaše najmlađe imaju raznoliku i uvijek zanimljivu ponudu crtića!

'Maša i medvjed' je hit crtić koji na zabavan način i s toplim humorom poučava djecu, ali i roditelje, o pravom prijateljstvu, brizi za druge, slobodi kreativnosti i međuljudskim odnosima.

Radi se o fenomenu koji je u kratko vrijeme uspio osvojiti srca mališana širom svijeta, a časopis Animation već ga je uvrstio u crtane klasike.

Crtić je prvi put emitiran 2009. godine, prikazuje se u 120 zemalja svijeta. Crtić 'Maša i medvjed' možete pratiti na programu Nova TV i Doma TV.


Još jedan nagrađivan i poučan crtić je 'Peppa Pig' koji je na rasporedu Nove TV subotom i nedjeljom. 'Peppa Pig' nagrađena je prestižnom nagradom BAFTA 2005. godine, i to kao najbolja animirana serija za djecu predškolskog uzrasta.


Ova BAFTA-om nagrađena animirana serija namijenjena je djeci predškolske dobi, a govori o simpatičnoj obitelji veselih praščića čije središte je mala Peppa.


Najmlađi gledatelji u svakoj će epizodi vidjeti kakvu je novu avanturu doživjela Peppa, a uz njezin zarazni entuzijazam djeca će lako naučiti nove stvari o svijetu oko sebe.

 


 

Diljem svijeta, od početka emitiranja, 'Spužva Bob Skockani' je dosljedno na vrhu ljestvice na Nickeleodoen TV-u, a u 2009. među top 10 programa za djecu u brojim zemljama uključujući Veliku Britaniju, Belgiju i Njemačku.


Spužva Bob Skockani je vesela žuta spužva koja gotovo uvijek upada u nevolje. Njegove dobre namjere neizbježno će uvući u neželjene probleme i njegove prijatelje: Patrika Zvijezdu, Lunu i mrzovoljnog susjeda Kalamarka. Zbog svoje iskrenosti i optimizma svaku situaciju gleda s pozitivne strane.


Za vas smo još izdvojili kultnu crtanu seriju 'Štrumpfovi' koju vam donosi Doma TV.


Crtić prati svakodnevne zgode i nezgode simpatičnih, malih, plavih bića čiji šumski domovi nalikuju šarenim gljivama.

 


Kultne ličnosti hrvatskoga glumišta posudile su svoj glas malim plavim bićima koja su oduševile generacije roditelja današnjih mališana. Glas liku strašnoga Gargamela dao je Josip 'Bobi' Marotti.

Provedite ugodno i bezbrižno vrijeme s vašim najmilijima uz omiljene crtiće! Veselo i opušteno druženje je zagarantirano!