Nova TV je s projektom GOL.hr Euro 2016. nominirana u kategoriji SPORTS&LIFESTYLE.

Nova TV i GOL.hr su za najvažniji sportski događaj godine EURO 2016. svojim korisnicima željeli ponuditi ekskluzivne sadržaje kakve nisu mogli pronaći nigdje drugdje. Tijekom Europskog prvenstva u nogometu, portal GOL.hr ponudio je posjetiteljima 4 web aplikacije, ekskluzivne video imitacije poznatih nogometaša i stručne analize utakmica te mnoštvo live sadržaja iz Francuske. Upravo ovaj projekt nominiran je za ovogodišnju prestižnu međunarodnu nagradu - European Exellence Awards. Ova nagrada dodjeljuje se ove godine deseti put za redom, a Nova TV je s projektom GOL.hr Euro 2016. nominirana u kategoriji SPORTS&LIFESTYLE.


''Na sportskom medijskom tržištu Hrvatske su česte fluktuacije, a EURO je bio idealna prilika za pokazati inovativnost, kreativnost i snagu na tržištu. Cilj je bio kreirati raznolik ekskluzivan online sadržaj koji nije dostupan ni na jednom drugom konkurentskom portalu. S četiri web aplikacije te nizom dodatnih ekskluzivnih sadržaja smo svakom korisniku pružili mogućnost najboljeg iskustva praćenja EURA. Ponosni smo što je ovaj inovativan projekt prepoznat i od strane europskih stručnjaka iz područja komunikacija koji su Novu TV nominirali za ovogodišnji European Exellence Awards'', izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga i korporativnih komunikacija Nove TV.


O uspjehu projekta najbolje svjedoče rezultati koje su sve aplikacije postigle. Kada se uzme u obzir da je Hrvatska relativno malo tržište od oko 2 milijuna Internet korisnika, rezultati koje je projekt ostvario su impresivni: putem aplikacije 'Legendarnih 11' kreirano je više od 21.500 'idealnih' momčadi, kolumne Ivice Mede iz Francuske su pregledane više od 463.000 puta, a videa humorističnih imitacija čak više od 1.250.000 puta. Ukupno je u tom periodu portal GOL.hr posjetilo 618.514 jedinstvenih korisnika, čak 87% više nego prethodnog mjeseca.


Inovativnost ovog jedinstvenog projekta prepoznati su i od stručnog žirija European Exellence Awards-a, a proglašenje pobjednika dogodit će se na gala večeri 8.prosinca, 2016. u Berlinu.


Sve kategorije i popis nominiranih možete pogledati OVDJE.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju