Suze su tekle, a emocije nisu jenjavale. Paola je sinoć izvela nastup za pamćenje, a evo što o svemu tome ona misli.

Transformacija u australsku pjevačicu Siu i izvedba pjesme ''Chandelier'' za Paolu su bili dobitna kombinacija koja ju je dovela do pobjede.



''Svaki puta kad je nastup ne razmišljam koja ću biti i hoću li pobijediti jer bi me možda te stvari blokirale i kočile i možda ne bih mogla dati najbolje od sebe'', započela je Paola.

Kako kaže za nju je ova pjesma posebna. ''Znala sam da volim i osjećam ovu pjesmu. Jedan dio mene zapravo je vrištao. Moja duša je vrištala . To što sam izvodila tu pjesmu već je bila pobjeda za mene'', rekla je ova radijska voditeljica i blogerica.

Povrh svega toga dodala je da sama prilika da se transformira u Siu bez imalo glume i pretencioznosti bila je sjajna. ''Pobjeda je bila samo šlag na tortu i potvrda da opravdam ono zbog čega sam ovdje''.

''Na kraju kada sam pobijedila u jednom sam se trenu raspala, ne znam jesu li to ljudi primijetili no rasplakala sam se. Emocije su me svladale. Prošao mi je cijeli život pred očima i na koncu blagostanje i sreća.'', iskrena je Paola.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju