Nova, tjedna rubrika Dnevnika Nove TV donosi opuštene i manje formalne razgovore s ministrima, vladinim dužnosnicima i saborskim zastupnicima

Tko su ministri, vladini dužnosnici i saborski zastupnici kada ne obnašaju svoje političke dužnosti i kako provode svoje privatno vrijeme građani će od ove subote moći saznati u novoj rubrici Dnevnika Nove TV pod nazivom (NE)FORMALNO.

Autori rubrike, Mislav Bago i Tatjana Krajač, svaki će tjedan s hrvatskim političarima voditi opuštene i manje formalne razgovore u kojima će građanima otkriti u čemu najviše uživaju kada ne rade, koji su njihovi hobiji te ih povesti na mjesta koja su im od velikog značaja. Uz to, dotaknut će se i aktualnih političkih tema.

Domaće smo političare naviknuli gledati kao stroge i formalne. No, mi koji s njima surađujemo kao novinari znamo da su drugačiji. Zato ćemo im u rubrici (NE)FORMALNO, kroz otvorene razgovore o životnim temama, ali i politici, dati priliku da pokažu kakvi su ispod 'političarske kože'. Naši će razgovori biti više neformalni nego formalni i više životni nego politički, a ovakav format trenutno je jedinstven na domaćem televizijskom tržištu“, rekla je Tatjana Krajač.



(NE)FORMALNO će puno otkriti o političarima, kaže i Mislav Bago. „Oni su političari, ali su i ljudi. U djetinjstvu su imali neke druge ambicije, a sada su u visokoj politici. Kakvima su zamišljali da će biti, kakvi su supruzi i roditelji, kako se opuštaju i tko su im glazbeni uzori nekada govori više o političarima od onoga što zastupaju na javno-političkoj sceni“, poručuje.



U prvom izdanju rubrike (NE)FORMALNO gost će biti Lovro Kuščević, ministar graditeljstva i prostornog uređenja koji će gledatelje provesti kroz svoj rodni kraj na otoku Braču gdje je proveo i tri mandata kao načelnik Općine Nerežišće. Ministar je pred kamerama otkrio kako se opušta, što najviše voli kuhati te se potrudio razbiti stereotip o škrtim Bračanima.

Propuštene epizode Dnevnika Nove TV pogledajte besplatno na novatv.hr
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju