Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza.

Predstavljanje nove sezone Zadovoljna akademije u romantičnom eksterijeru zagrebačke La Grme, privuklo je velik broj uspješnih žena iz javnog života, blogerica i influencerica.




Od slavnih gošći na eventu su se pojavile glumica Ana Maras Harmander, dizajnerica Ogi Antunac, brojna lica Nove TV poput Mie Kovačić, Ivane Paradžiković, Ane Bago i Damjane Ćurkov, poznate glumice Sanja Vejnović, Tara Rosandić, Olga Pakalović, Chilla Barath Bastaić, Lana Gojak i Katarina Baban, radijska voditeljica Paola Valić Bekić, pjevačica Maja Bajamić i mnoge druge dame koje su svojim dolaskom odlučile podržati Zadovoljna akademiju, projekt najpopularnijeg ženskog portala.



Zahvaljujući projektu Zadovoljna akademija zadovoljna.hr je prvi i jedini portal u kategoriji koji donosi opipljivo rješenje za poboljšanje žena na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Prijave za novu generaciju polaznica Zadovoljna akademije bit će otvorene sredinom kolovoza.

''U prvoj godini Zadovoljna Akademije za sudjelovanje u ponuđenim programima edukacije prijavilo se čak 3.157 žena. Naš najveći ponos je 15 polaznica kojima su dodijeljene edukacije otvorila mnoga vrata, a nekima od njih i osigurala i radna mjesta. Veselimo se novoj sezoni'', izjavila je Tihana Korać, urednica portala zadovoljna.hr.



Ugodnom okupljanju žena koje svojim pričama mogu poslužiti kao inspiracija prisustvovala je i psihoterapeutkinja Jelena Bičanić koja je održala inspirativan govor.

"Zadovoljna.hr prvi je i jedini hrvatski portal koji ženama pruža konkretna rješenja na tržištu rada. Ponosni smo na projekt Zadovoljna Akademija koji je pravi primjer društveno odgovornog djelovanja jedne medijske kuće poput Nove TV", rekla je direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV Ivana Galić.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju