Glumac koji se proslavio ulogama plesača ni u ulozi rimskog zapovjednika neće vas razočarati

Dvadeset godina nakon neobjašnjivog nestanka Devete legije u planinama Škotske, mladi centurion Marcus Aquila (Channing Tatum) stiže iz Rima kako bi objasnio misteriju i povratio dobar glas svojeg oca, komandanta Devete legije. Marcus se upućuje preko Hadrijanova zida u divljinu Kaledonije kako bi vratio davno izgubljeni amblem orla Devete legije. Epski film Oscarom nagrađenog redatelja Kevina Macdonalda ('The Last King of Scotland') adaptacija je povijesno avanturističke knjige 'The Eagle of the Ninth' britanske spisateljice Rosemary Sutcliff.

Film 'Orao' sa Chaningom Tatumom u glavnoj ulozi adaptacija je povijesno avanturističke knjige 'The Eagle of the Ninth' čiji je gavni lik zapovjednik Marcus Aquila, a njegova je misija povratiti dobar glas svojeg oca. Ni ime junaka u ovom slučaju nije slučajno odabrano jer njegovo prezime na latinskom jeziku znači upravo orao.

Oba su se glavna glumca, Channing Tatum i Jamie Bell, u filmskoj industriji prvi put pojavili glumeći plesače – Tatum u popularnom Step Up-u, a Jamie Bell u Billy Elliotu. No to nije jedina uloga u kojoj Tatuma možemo gledati kao plesača. Naime, poznati glumac započeo je karijeru kao plesač u spotu Ricky Martina za pjesmu 'She bangs' nakon čega je uslijedila i zavidna karijera u modnoj industriji. 2006. Godine, Tatum se pojavio u filmu 'Step Up' uz glumicu Jennu Dewan koja je tri godine kasnije postala njegova žena.

Titulu vještog plesača zaradio je i ulogama u filmovima Magic Mike u kojima je glumeći stripera s Floride pokazao pokrete koji oduševljavaju na prvi pogled. Iako u filmu 'Orao' Tatuma gledamo u ponešto drugačijoj ulozi, složit ćemo se kako mu i uloga zapovjednika centurije pristaje jednako dobro. Ipak, čovjek kojeg je 2012. magazin 'People' proglasio najseksi muškarcem ne može vas razočarati.



Film "Orao" ne propustite pogledati u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju