Ne propustite!

Povodom Eura 2020, sportske minute Dnevnika od ovog petka, 11. lipnja, donose nešto posve drugačije. Riječ je o tematskom bloku pod nazivom Euro kutak koji će gledateljima pružiti dosad najkreativniji i najneuobičajeniji pogled na nadolazeće nogometno prvenstvo.

Kroz domišljate najave te maštovite, duhovite i istovremeno edukativne reportaže gledatelji će se imati priliku upoznati s reprezentacijama koje sudjeluju na prvenstvu, ali i saznati mnoge zanimljivosti vezane za samo natjecanje. Autori koncepta i voditelji Euro kutka su sportski reporteri Nove TV, Vlado Boban i Stipe Antonijević.

„Euro kutak predstavljat će naše protivnike u skupini, debitante na Euru, ali i najveće rekordere ovog natjecanja na jedan duhovit i šarolik način. Kutak je zamišljen kao dio sportskog sadržaja gdje se isprepliću sportske činjenice o zemlji natjecatelja, ali i niz kulturoloških zanimljivosti koje ćemo dočarati kroz različite lokacije, rekvizite i razgovore s gostima“, kaže Vlado Boban.



Prvi prilog bit će onaj o rekorderima europskih prvenstava, kako individualnih, tako i momčadskih.

„U ovoj reportaži koristili smo čitav niz dresova, medalja, šalova pa čak i vojničke šljemove. Naime, u prilog krećemo s činjenicom da su Jugoslavija i Francuska odigrale prvi susret u povijesti EURA, na kraju je bivša država osvojila srebrnu medalju, a mi baš jednu takvu medalju staru 61 godinu i pokazujemo i uvodu priče“, najavljuje Stipe Antonijević.

Prvi Euro kutak ne propustite u petak, 11. lipnja u Dnevniku Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju